ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Φιλική νίκη των βετεράνων

Φιλική νίκη των βετεράνων

Οι βετεράνοι του Ολυμπιακού νίκησαν τους αντίστοιχους των νήσων Καρπάθου-Κάσου με σκορ 11-3, σε φιλική αναμέτρηση. Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Κώστα Παπάζογλου.
Το φιλικό παιχνίδι που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας (25/11) στη Βούλα, στο Star Football Club, ανάμεσα στους βετεράνους του Ολυμπιακού και τους αντίστοιχους των νήσων Καρπάθου-Κάσου, δεν είχε τον εορταστικό χαρακτήρα που όλοι περίμεναν. Ο χαμός του Κώστα Παπάζογλου οδήγησε τους συμμετέχοντας να τον τιμήσουν με τον τρόπο τους, καθώς πριν από τη σέντρα τήρησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του παλαίμαχου ερυθρόλευκου άσου.
Οι βετεράνοι της Καρπάθου και της Κάσου τίμησαν τον Ολυμπιακό και τον πρόεδρό του, Βαγγέλη Μαρινάκη, για τα τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα που έχει κατακτήσει όσο είναι στην προεδρία της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, αλλά και για τα 40 στην ιστορία του πειραϊκού σωματείου.

Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Δημήτρης Αγραφιώτης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, πέντε γκολ σημείωσε ο Γεωργουδάκης, από δύο οι Κακλαμάνος και Σιδέρης, ενώ ένα οι Προτάσοφ και Μπονόβας.


 
Για την ομάδα των νήσων Καρπάθου-Κάσου, το δρόμο προς τα δίχτυα βρήκαν οι Γιαλουράκης, Λέκκας, Σακελάκης.


 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μουκέας, Λάλας, Χόρτσας, Σιδέρης, Καλτσάς, Καλαμάρας, Μπονόβας, Σταυρόπουλος, Γεωργουδάκης, Κακλαμάνος, Προτάσοφ, ενώ έπαιξαν και οι Λουτσιάνο, Κοψαχείλης, Ασπρογέρακας, Κουμαριάς, Γκαβέζος, Γλύκας, Κωττάκης, Κτενάς, Ρούσσος, Γαϊτανάρος, Μαλδάζης, Πασάς.

ΚΑΡΠΑΘΟΣ-ΚΑΣΟΣ: Χανιώτης, Ζερβουδάκης, Πεπελάσι, Νασόπουλος, Καφετζής, Κοντονικόλας, Εκίζογλου, Σπανός, Ζαμαλής, Τακόπουλος, Διακομανώλης. Αγωνίστηκαν ακόμα οι Μαγιάφης, Γεραπετρίτης, Λάμπρου, Σακελάκης, Σοφίλας, Κοντονικόλας Μ., Μαλιχουτσάκης, Καραγιαννάκης, Λέκκας, Γιαλουράκης.

Στο γήπεδο ήταν ακόμα οι Γκαϊτατζής, Καραβίτης, Σταμάτης, Σορώτος, Ριγούτσος, Ντουλγέρογλου, Τζανετουλάκος.


Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Με κάθε επισημότητα διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Star Football Club στη Βούλα ο αγώνας μεταξύ των Βετεράνων του Ολυμπιακού με την ομάδα των Βετεράνων των νήσων Καρπάθου και Κάσου.

Πριν τον αγώνα ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Τάκης Αγραφιώτης, απένειμε κείμενα και μετάλλια και απηύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενώ ο γενικός γραμματέας των Βετεράνων του Ολυμπιακού, Αντώνης Γλύκας, καλωσόρισε την πολυμελή αποστολή των Βετεράνων. Εν συνεχεία, οι Βετεράνοι της Καρπάθου και Κάσου διά του Δημάρχου Καρπάθου Μιχάλη Χανιώτη και του Προέδρου Βαγγέλη Ζερβουδάκη απένειμαν πλακέτα την οποία παρέλαβε ο κ. Αγραφιώτης τιμώντας τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη για την κατάκτηση των τριών συνεχομένων πρωταθλημάτων και του 40ού - ορόσημο στην ιστορία του Ολυμπιακού.

Πριν την έναρξη εκρατήθη ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Θρυλικού Κώστα Παπάζογλου.

Στον κυρίως αγώνα που διαιτήτευσαν οι κ. Γιαννακουδάκης, Ζάχαρης και Φάρος, οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού παρουσίασαν υψηλών προδιαγραφών θέαμα και οι φίλαθλοι που κατέκλυσαν το γήπεδο, μεταξύ των οποίων πολλοι Καρπάθιοι και Κασιώτες που διαμένουν στην Αθήνα, χειροκρότησαν τα όμορφα γκολ που πέτυχαν οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού που είχε τοπ σκόρερ τον Σωτήρη Γεωργουδάκη με 5 γκολ, τους Αλέκο Κακλαμάνο και Γιάννη Σιδέρη απο 2 και τους Ολεγκ Προτάσοφ και Ανδρέα Μπονόβα από 1.

Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού αγωνίσθηκαν με τους: Μουκέα, Λάλα, Χόρτσα, Σιδέρη, Καλτσά, Καλαμάρα, Μπονόβα, Σταυρόπουλο, Γεωργουδάκη, Προτασώφ, Κακλαμάνο, Λουτσιάνο, Κοψαχείλη, Ασπρογέρακα, Κουμαριά, Γ.Γκαβέζο, Γλύκα, Κωττάκη, Κτενά, Ρούσσο, Μαντάζη, Γαϊτανάρο, Πασσά.

Στο γήπεδο ήταν ο προπονητής Αντώνης Τζανετουλάκος και οι Γκαϊτατζής, Καραβίτης, Ρηγούτσος, Τουλγέρογλου, Σταμάτης, Αρζινός και Σορώτος.

Μετά τον αγώνα η ΠΑΕ Ολυμπιακός και οι Βετεράνοι παρέθεσαν δεξίωση σε κοσμικό κέντρο του Πειραιά προς τιμήν της αποστολής των νησιωτών".
 
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου