ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Τα σχεδια του Μιτσελ για..Άντερλεχτ

Τα σχεδια του  Μιτσελ για..Άντερλεχτ

29/11/2013
 Το παιχνίδι με τον Εργοτέλη ακολουθεί στον Ολυμπιακό, όμως το μυαλό όλων πηγαίνει στην τελευταία αγωνιστική του Champions League με την Άντερλεχτ, με την οποία κρίνεται η πρόκριση στους «16».
Περίπου δύο εβδομάδες απομένουν μέχρι την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, όπου ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Άντερλεχτ και θα παλέψει για την πρόκριση στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μετά τον αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν ο Μίτσελ είναι μείον δύο ποδοσφαιριστές εν όψει του αγώνα με τους Βέλγους, αφού ο Κώστας Μήτρογλου θα μείνει εκτός δράσης για έναν μήνα και ο Γιάννης Μανιάτης συμπλήρωσε κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στο προσεχές ευρωπαϊκό ματς.

Στο επόμενο διάστημα ο Ισπανός τεχνικός θα ψάξει να βρει τους παίκτες που θα καλύψουν τις συγκεκριμένες απουσίες, έχοντας υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα κόντρα σε Εργοτέλη και Αστέρα Τρίπολης.

Τα δύο αυτά παιχνίδια θα αποτελέσουν «πρόβες» για τον 50χρονο προπονητή για να δοκιμάσει ορισμένους παίκτες στις συγκεκριμένες θέσεις, ώστε η ομάδα να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα απέναντι στην πρωταθλήτρια Βελγίου.

Προβάδισμα για την επίθεση έχουν ο Σαβιόλα και ο Ολαϊτάν, ενώ στον άξονα είναι πιθανό να αγωνιστεί ένας εκ των Μασάντο ή Εντινγκά δίπλα στον Σάμαρη.

Ακόμη μία επιλογή για το χώρο της μεσαίας γραμμής είναι ο Γιαταμπαρέ, όμως ο Μίτσελ τον έχει χρησιμοποιήσει στα πλάγια και όχι στο κέντρο.

Από εκεί και πέρα, στην επίθεση ως φαβορί προβάλει ο Σαβιόλα για να αντικαταστήσει τον Μήτρογλου και όλοι περιμένουν να πάρει πάνω του την ομάδα για να την οδηγήσει στην επόμενη φάση του Champions League.

Τον Αργεντινό επιθετικό αναμένεται να «στηρίξουν» ο Βάις με τον Ολαϊτάν, με τον Ισπανό προπονητή να ετοιμάζει ένα ταχύ και άκρως επιθετικό σχήμα για να αντιμετωπίσει την Άντερλεχτ.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου