ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Συνέντευξη Τύπου Μπαρτζώκα και οι δηλωσεις των παικτων (video)

Συνέντευξη Τύπου Μπαρτζώκα και οι δηλωσεις των παικτων (video)

Ο κόουτς Μπαρτζώκας σχολίασε πως αν δεν γυρίσει υγιής ο Σίμονς όλα είναι ανοιχτά για την απόκτηση άλλου ψηλού, αναφέρθηκε στον Μπέγκιτς και στάθηκε στο κομμάτι των ριμπάουντ 
 
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη συνέντευξη Τύπου τόνισε πως διάθεση τόσο δική του, όσο και της διοίκησης, είναι να μην αποκτηθεί άλλος ψηλός, αλλά επεσήμανε πως όλα είναι ανοικτά στο ενδεχόμενο που δεν επιστρέψει υγιής ο τραυματίας Σέντρικ Σίμονς. "Το θέμα είναι ιατρικό", σχολίασε. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο κομμάτι των ριμπάουντ που παρουσιάζει αστάθεια η ομάδα, καθώς κόντρα στην Πάτρα πήρε μόλις ένα επιθετικό, ενώ σχολίασε και την κατάσταση που βρίσκεται ο Μίρζα Μπέγκιτς.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, όπως ήταν λογικό, αναφέρθηκε στον θάνατο του Ανδρέα Μολφέτα. "Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ανδρέα Μολφέτα και στον Απόλλωνα Πάτρας. Θα λείψει από το ελληνικό μπάσκετ", είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ενώ αναφερόμενος στο παιχνίδι τόνισε:  "Ο Απόλλωνας Πάτρας είναι σοβαρή ομάδα. Έκανε πολύ καλό παιχνίδι. Ολοκληρώσαμε το διάστημα που παίζαμε χωρίς κόσμο. Το κίνητρο είναι μικρότερο, όταν μετά από έναν αγώνα με την λάμψη της Ευρωλίγκας παίζεις χωρίς λόγο. Θυμώνω με τους παίκτες μου, αλλά τους καταλαβαίνω. Παραλίγο να κάνουμε παγκόσμιο ρεκόρ. Σε 20-25 συμπεριλαμβανομένων και των βολών, δεν είχαμε πάρει κανένα επιθετικό ριμπάουντ ως ένα λεπτό πριν από το τέλος.

Θέλουμε να κάνουμε καλά παιχνίδια στο ΣΕΦ. Στα εκτός είμαστε πάντα σοβαροί λόγω του κόσμου. Συλλυπητήρια και συγχαρητήρια στον Απόλλωνα Πάτρας".

Όσον αφορά για τον Μίρζα Μπέγκιτς κι αν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνισή του αλλά και τους Κώστα Σλούκα και Έισι Λο, ο Γιώργος Μπαρτζώκας είπε: "Στo πρώτο διάστημα που ξεκίνησε το ματς δεν ήμουν ευχαριστημένος από τον Μπέγκιτς. Όσο πέρναγε η ώρα γινόταν όλο και καλύτερος. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό ενός παίκτη που λόγω τραυματισμού που είχε δεν έχει ακόμη βρει ρυθμό. Ο Μπέγκιτς είναι ένας ειδικός παίκτης, ένας ψηλός με μπόι 2.16. Δύσκολα βρίσκει αντιπάλους που μπορεί να μαρκάρει. Με τον Απόλλωνα αντιμετώπιζε ψηλούς κοντά στα δύο μέτρα, οι οποίοι έπαιζαν περισσότερο με πρόσωπο στο καλάθι, παρά με πλάτη.

Αυτοί οι παίκτες, όπως ο Μπέγκιτς, δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής σε ομάδες, αλλά είναι πολύ απαραίτητοι για τα μεγάλα παιχνίδια που θα έρθουν στην πορεία. Σκοπός μας ήταν να βρει ρυθμό παίζοντας περισσότερο, παρά το γεγονός πως δεν του ταίριαζε αγωνιστικά το παιχνίδι. Σκοπός μας ήταν να βρει ρυθμό και ο Σλούκας, διότι λόγω της 10ήμερας απουσίας που είχε το χρειαζόταν. Από εκεί και πέρα έπρεπε να κάνουμε και μία διαχείριση, χρησιμοποιώντας λιγότερο κάποιους παίκτες που παίζουν περισσότερο στην Ευρωλίγκα.  Ο Λο έχει ένα σφίξιμο στη μέση. Αν ο Κατσίβελης δεν είχε στομαχικές διαταραχές, θα έπαιζε. Προτιμήσαμε να μην τον ταλαιπωρήσουμε".

Σχετικά με τον Σέντρικ Σίμονς και το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να κινηθεί για την απόκτηση κάποιου άλλου παίκτη, τόνισε: "Το θέμα του Σίμονς είναι καθαρά ιατρικό. Ο γιατρός λέει πως σε περίπου εφτά-οκτώ μέρες ο Σέντρικ θα μπει και πάλι στην προπόνηση μαζί μας. Εμείς δεν είχαμε πρόθεση να κάνουμε αλλαγή παίκτη. Επαναλαμβάνω λειτουργουμε με το... βλέποντας και κάνοντας. Να δούμε πως θα τα πάει και ο Σέντρικ. Δεν θέλουμε να πάρουμε παίκτη και όταν είχα πει την προηγούμενη φορά ότι η δική μου εισήγηση ήταν να μην πάρουμε, η εισήγηση μου έγινε δεκτή και από την διοίκηση. Πάντα όμως πρέπει να βλέπουμε τι γίνεται. Εννοώ πως αν ο Σέντρικ καταφέρει να γυρίσει υγιής, εννοείται πως δεν υπάρχει περίπτωση να πάρουμε άλλον ψηλό. Αν αντιμετωπίσει πρόβλημα στη συνέχεια, ίσως χρειαστεί. Το θέμα είναι ιατρικό και όχι προπονητικό, ξεκάθαρα".

Επίσης, αναφέρθηκε και στα συνεχόμενα παιχνίδια που έχει να δώσει ο Ολυμπιακός και στο γιατί δεν ζήτησαν οι "ερυθρόλευκοι" την αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής της αναμέτρησης (30/11) με τον Άρη: "Δεν ζητήσαμε να γίνει Κυριακή. Έχουμε ένα ρεπό τον μήνα, αλλά είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας. όσο σημαντική είναι η προπόνηση τόσο είναι και η ξεκούραση".

Τέλος, για το ρεκόρ των συνεχόμενων νικών του Πρωταθλητών Ευρώπης, ανέφερε: "Μακάρι να το ξεπεράσουμε. Τα σημαντικά που έχει καταφέρει η ομάδα τα τελευταία δύο χρόνια είναι οι δύο Ευρωλίγκες και το Πρωτάθλημα. Όχι το ρεκόρ, γιατί αυτά ξεχνιούνται γρήγορα, αλλά σίγουρα μας αφήνει ικανοποιημένους το γεγονός αυτό καθώς δείχνει πως βρισκόμαστε σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο για ακόμη μία χρονιά".

Σε βίντεο η συνέντευξη Τύπου:

 

Μπέγκιτς: "Με κράτησε πίσω ο τραυματισμός"

Ο Σλοβένος σέντερ του Ολυμπιακού, Μίρζα Μπέγκιτς, δήλωσε πως σιγά-σιγά ανεβάζει ρυθμό μετά τον τραυματισμό του και παραδέχθηκε πως έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του.
Ο Μίρζα Μπέγκιτς σημείωσε 16 πόντους σε 22:06 λεπτά συμμετοχής (6/7 δίποντα, 4/7 βολές, 2 ριμπάουντ, 2 τάπες) κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας και στις δηλώσεις του υπογράμμισε πως προσπαθεί να ανεβάσει ρυθμό μετά τον τραυματισμό του στις αρχές της σεζόν, που τον πήγε πίσω.




"Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο για την ομάδα. Δυστυχώς είχα έναν τραυματισμό που με κράτησε πίσω στο ξεκίνημα, έχω πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μου, αλλά σιγά-σιγά ανεβάζω ρυθμό και προσπαθώ να βοηθάω και να κάνω ό,τι μου ζητάει ο προπονητής.


Έχουμε ακόμη πάρα πολύ δουλειά να κάνουμε, έχουμε πολλά να αποδείξουμε, αλλά έχουμε και χρόνο μπροστά μας για να βελτιωθούμε. Συνεχίζουμε την καλή δουλειά", τόνισε ο Σλοβένος σέντερ του Ολυμπιακού.

Μάντζαρης: "Να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά"

Ο Μάντζαρης τόνισε πως η ομάδα θα πρέπει να αγωνίζεται για 40 λεπτά με συγκέντρωση και σχολίασε πως στον Ολυμπιακό προσπαθούν να βελτιώσουν τα νεκρά διαστήματα ώστε να μην κυνηγούν το σκορ.
Ο Βαγγέλης Μάντζαρης σχολίασε πως η ομάδα θα πρέπει να αγωνίζεται συγκεντρωμένη για 40 λεπτά και σχολίασε πως στον Ολυμπιακό προσπαθούν να βελτιώσουν τα νεκρά διαστήματα.

Ο 23χρονος γκαρντ σχολίασε τα εξής: "Δεν μας απασχολούν τα ρεκόρ και οι αριθμοί. Εμείς θέλουμε να κερδίζουμε όσα περισσότερα ματς και κοιτάμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά. Σε κάθε ματς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Έχουμε κάποια νεκρά διαστήματα και γι' αυτό μετά πρέπει να κυνηγάμε το σκορ. Προσπαθούμε να το βελτιώσουμε αυτό, προκειμένου να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του κάθε αγώνα.

Έχουμε πει ότι το γεγονός ότι δεν μας έχουν στοιχίσει τα νεκρά διαστήματα είναι σημαντικό. Ίσως να πρέπει να κάνουμε κάποια ήττα, σε εισαγωγικά, για να βάλουμε μυαλό. Αν χάσουμε κάποιο κρίσιμο ματς στο Top 16 ή τον ημιτελικό στο ΟΑΚΑ θα έχουμε θέμα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 40 λεπτά σε αυτό που μας ζητάει ο προπονητής μας", τόνισε αρχικά για να συνεχίσει για το γεγονός ότι αγωνίστηκαν για τελευταία φορά χωρίς την παρουσία των φιλάθλων τους: "Είναι ό,τι χειρότερο το να παίζεις σε άδειο γήπεδο. Το άθλημα είναι για να το βλέπει ο κόσμος, αλλιώς θα παίζαμε στο πρωτάθλημα, αλλά φιλικά. Καλούμε τον κόσμο να έρθει την Πέμπτη κοντά μας για να μας δώσει δύναμη και να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στην ομάδα".

Παπαπέτρου: "Μπήκαμε χωρίς συγκέντρωση"

Ο Παπαπέτρου στάθηκε στο χαλαρό ξεκίνημα του Ολυμπιακού και πως τώρα πια όλοι συγκεντρώνονται για το παιχνίδι της Πέμπτης (28/11) με την Γαλατάσαραϊ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Ιωάννης Παπαπέτρου.
Συγκεκριμένα είπε τα εξής: "Ξεκινήσαμε χαλαροί. Θυμάμαι πως στις δύο πρώτες επιθέσεις ο Απόλλωνας είχε 2 επιθετικά ριμπάουντ. Μπήκαμε χωρίς συγκέντρωση. Είναι ένα πρόβλημα που το έχουμε από την αρχή της χρονιάς. Καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, αλλά μας μένει μία πίκρα που δεν καταφέραμε να ξεκινήσουμε όπως θα θέλαμε. Κοιτάμε το παιχνίδι της Πέμπτης (σ.σ 28/11 με την Γαλατάσαραϊ)".

Ενώ για τον τραυματισμό του: "Ατυχίες συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο. Για εμένα ήταν δύο μήνες, για άλλους αθλητές είναι περισσότερο. Δεν το βλέπω σαν ατυχία. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα είναι αήττητη. Πρέπει να σηκώσεις το κεφάλι και να συνεχίσεις να δουλεύεις για να βοηθήσεις την ομάδα σου".

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου