ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Oλυμπιακος-Αρης σημερα στις 16:00 στο ΣΕΦ-Με τον κοσμο του ο Θρυλος

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει αήττητος στην Basket League ΟΠΑΠ και το Σάββατο (30/11) στις 16:00 φιλοξενεί τον Άρη στο ΣΕΦ, στο πρώτου φετινό παιχνίδι με την παρουσία κόσμου. Τηλεοπτική μετάδοση από τη Δημόσια Τηλεόραση. O Μάντζαρης αναφέρθηκε στην επιστροφή του κόσμου στο ΣΕΦ, αλλά και σε εκείνη του Αγγέλου.
Ο Ολυμπιακός το Σάββατο (30/11) το απόγευμα (16:00, ΔΤ) θα αντιμετωπίσει στον Πειραιά τον Άρη, για την 8η αγωνιστική της Basket League. Οι ερυθρόλευκοι, μετά την ολοκλήρωση της τιμωρίας τους, θα έχουν και πάλι τον κόσμο τους στο ΣΕΦ στο πρωτάθλημα, ενώ στο Νέο Φάληρο θα επιστρέψει ως αντίπαλος ο Βαγγέλης Αγγέλου, ο βοηθός του Ντούσαν Ίβκοβιτς στο έπος του 2012. Ο Βαγγέλης Μάντζαρης στάθηκε και στα δύο γεγονότα στις δηλώσεις του.

Μάντζαρης: "Επιτέλους με τον κόσμο μας"

Ο γκαρντ των ερυθρόλευκων, Βαγγέλης Μάντζαρης, αναφερόμενος στο παιχνίδι του Σαββάτου, σχολιάζει: "Μέσα σε λίγες ώρες καλούμαστε να δώσουμε ένα ακόμα δύσκολο ματς που έχει δυο χαρακτηριστικά.

Το ένα έχει να κάνει με το γεγονός ότι επιτέλους θα έχουμε τον κόσμο μας στο ΣΕΦ σε παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος και το δεύτερο είναι ότι θα βρούμε απέναντι μας τον κόουτς Αγγέλου ο οποίος έχει βοηθήσει και μας τους παίκτες και την ομάδα να φτάσει στην κορυφή. Θα είναι ευχάριστο που θα τον βρούμε απέναντί μας. Είναι δεδομένο ότι εμείς δεν δικαιούμαστε να χαλαρώσουμε, ειδικά στο ελληνικό πρωτάθλημα που πρέπει να καλύψουμε και το -2.

Από την άλλη είναι λίγο δύσκολο με μια μόνο προπόνηση και σε λιγότερο από 48 ώρες ύστερα από το τελευταίο μας παιχνίδι, να είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι. Ο Άρης βελτιώνεται συνεχώς και θα έρθει στο ΣΕΦ χωρίς άγχος, κάτι που τον κάνει ακόμα πιο επικίνδυνο".

Ο τεχνικός των κίτρινων Βαγγέλης Αγγέλου έκανε λόγω για χαρακτηριστικά του αγώνα που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα του στη συνέχεια, σημειώνοντας: "Όπως το προηγούμενο παιχνίδι, έτσι περιμένουμε να αντιμετωπίσουμε και αυτό, με μεγάλη συγκέντρωση, καλύτερη αυτοπεποίθηση και καλύτερες επιλογές, τόσο σε άμυνα, όσο και σε επίθεση. Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, το δυνατό σημείο του Ολυμπιακού, είναι η ταχύτητά του σε όλο το μήκος του γηπέδου και στο σετ παιχνίδι. Η δική μας προσαρμογή, ιδιαίτερα στα τελευταία δύο χαρακτηριστικά, είναι κάτι που το χρειαζόμαστε και θα μας βοηθήσει στη συνέχεια".

Από την πλευρά του ο Λευτέρης Μποχωρίδης επεσήμανε: "Στο παιχνίδι του Σαββάτου, θα αντιμετωπίσουμε τους Πρωταθλητές Ευρώπης σε μία δυνατή έδρα. Εμείς αυτό που θέλουμε, πρωτίστως, είναι να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας και να βγάλουμε το καλύτερό μας εαυτό. Μέσα από αυτό το παιχνίδι, θα κοιτάξουμε να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας και να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας".


ALEX WEB RADIO/TV 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου