ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

O Παναγιώτης Βαρούχας για την 12η αγωνιστική της Super League

O Παναγιώτης Βαρούχας για την 12η αγωνιστική της Super League

25/11/2013
 Τη διαιτησία που είχαμε στην 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας ανέλυσε ο Παναγιώτης Βαρούχας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6: «Είχαμε καλές διαιτησίες, όμως υπήρχε και μία κακή».

Ο έλεγχος των διαιτητών
Καλό Σαββατοκύριακο είχαμε σε γενικές γραμμές όσον αφορά την δωδέκατη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Βαρούχας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είχαμε καλές διαιτησίες, όμως υπήρχε και μία κακή στο Εργοτέλης-Αστέρας Τρίπολης. Σε γενικές γραμμές μπορούμε να πούμε ότι είμαστε ικανοποιημένοι από όσα είδαμε», ήταν το πρώτο σχόλιο του προέδρου του συνδέσμου διαιτητών Αθήνας.


Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΟΛΛΩΝ - Ο.Φ.Η.0-1

Διαιτητές: Αλέξανδρος Δημητρόπουλος, Δήμος Αναστόπουλος, Τρύφων Πετρόπουλος
4ος Διαιτητής: Γεώργιος Δασκαλόπουλος

«Είχαμε καλή διαιτησία, παρότι είχε δύο-τρεις δύσκολες φάσεις. Τις πέρασε ο Δημητρόπουλος. Πρέπει να δώσουμε αριστείο… κατάδυσης στον Κουτσιανικούλη για τον τρόπο με τον οποίο θέλησε να πάρει το πέναλτι και ευτυχώς δεν τσίμπησαν οι διαιτητές».

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ 1-0
Διαιτητές: Μάριος Λαμπρόπουλος, Ηλίας Αλεξέας, Παναγιώτης Σταθόπουλος
4ος Διαιτητής: Ηλίας Σπάθας

«Έκανε μία πάρα πολύ καλή διαιτησία, όπως και οι βοηθοί του. Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Πρέπει να πούμε ότι ο Ατρόμητος ήταν καλός και η Βέροια το πάλεψε».

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-4

Διαιτητές: Χρήστος Μήτσιος, Αθανάσιος Θανασακούδης, Γεώργιος Πασχάλης
4ος Διαιτητής: Αλεξάνδρος Αρετόπουλος

«Στο πρώτο ημίχρονο έκανε πολλά λάθη στον πειθαρχικό έλεγχο και στην εφαρμογή κανονισμών. Στο δεύτερο ήταν καλύτερος. Ο Πασχάλης πρέπει να πάει σε σεμινάριο για να μάθει πως πρέπει να στέκεται στη γραμμή της άμυνας, αφού τους έβγαλε οφσάιντ παίκτες του Ολυμπιακού και του Πανθρακικού, ενώ δεν ήταν»

Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 3-1

Διαιτητές: Γεώργιος Λιαχούδης, Λάζαρος Δημητριάδης, Κυριάκος Μερκενίδης
4ος Διαιτητής: Κωνσταντίνος Ιωαννίδης

«Βλέπουμε καλή μπάλα με τον Λιαχούδη. Δείχνει να είναι οφσάιντ το γκολ του Μπεργκ, όμως δεν είναι. Επίσης, μπορούσε να δώσει πέναλτι, αφού ο Τζημόπουλος σπρώχνει τον Μπεργκ. Σε γενικές γραμμές είχε καλή απόδοση. Ο Λιαχούδης έχει παίξει και ποδόσφαιρο, και έχει το δικό του στιλ».

SKODA ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 3-1
Διαιτητές: Μιχαήλ Κουκουλάκης, Χρυσούλα Κουρομπύλια, Γεώργιος Σταυρουλάκης
4ος Διαιτητής: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης

«Τον λέγαμε γκαντέμη, έκανε… μάγια και πλέον δεν του τυχαίνουν δύσκολες φάσεις. Έκανε καλή διαιτησία και είχαμε ένα καλό ματς».

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 1-0
Διαιτητές: Σταύρος Τριτσώνης, Χρήστος Μπαλτάς, Πολυχρόνης Κωσταράς
4ος Διαιτητής: Δημήτρης Στυλιάρας

«Ήταν εξαιρετική η διαιτησία του. Έτρεξε πολύ, παρότι ο αγωνιστικός χώρος ήταν βαρύς από τη βροχή. Ήταν αλάνθαστοι εκείνος και οι βοηθοί του».

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0-1
Διαιτητές: Στέφανος Μαντάκης, Νικόλαος Καραϊσαρίδης, Ιωάννης Καραγκιζόπουλος
4ος Διαιτητής: Μιχαήλ Βοσκάκης

«Ήταν η μοναδική κακή διαιτησία. Είχαμε δύο πέναλτι και δύο κόκκινες, αφού οι παίκτες πηγαίνουν με τις τάπες και δεν τους έδωσε τίποτα. Κέρδισε ο Αστέρας και οι τέσσερις φάσεις ήταν υπέρ του και θα είχαμε πολλά προβλήματα σε διαφορετικό αποτέελσμα».

Π.Α.Ο.Κ. - ΑΡΗΣ 3-1
Διαιτητές: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος, Μιχαήλ Καρσιώτης, Ιορδάνης Δημητριάδης
4ος Διαιτητής: Σταύρος Μάνταλος

«Έγινε ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι, με πρωταγωνιστή τον Διούδη. Στο 1-0 έγινε ένα πέναλτι, χτυπάει στο χέρι του παίκτη του Άρη, ξαφνιάζεται και έπρεπε να δώσει πέναλτι. Διαμαρτυρήθηκαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, όμως ο Σιδηρόπουλος είπε πως χτύπησε στο κεφάλι».

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου