ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Η αναχωρηση, η συνεντευξη Τυπου και η προπονηση στο "Παρκ ντε Πρενς"(videos)

Η αναχωρηση, η συνεντευξη Τυπου και η προπονηση στο "Παρκ ντε Πρενς"(videos)

27/11/2013

Φωτογραφία: ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ... ΑΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ... ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΣΑΣ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!

Στο Παρισι ο Ολυμπιακός

Στην γαλλική πρωτεύουσα βρίσκεται ο Ολυμπιακός από το μεσημέρι της Τρίτης, καθώς την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει την Παρί Σεν Ζερμέν στο "Παρκ ντε Πρενς" για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.
Το πρωί της Τρίτης (26/11, 10:00) αναχώρησε ο Ολυμπιακός από το "Ελευθέριος Βενιζέλος" με προορισμό το Παρίσι και μετά από σχεδόν τρεις ώρες πτήσης η αποστολή των "ερυθρολεύκων" προσγειώθηκε στην γαλλική πρωτεύουσα.
Ο Πρωταθλητής Ελλάδας αντιμετωπίζει αποψε το βράδυ (27/11, 21:45) την Παρί Σεν Ζερμέν στο "Παρκ ντε Πρενς", στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.
Στην αποστολή του Ολυμπιακού συμμετέχουν οι εξής 21 ποδοσφαιριστές: Ρομπέρτο, Μέγκιερι, Χουτεσιώτης, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Χολέμπας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Βάις και Γιαταμπαρέ.

 

Τακτική στην τελευταία προπόνηση στο Παρίσι

Στην τακτική έριξε το βάρος ο Μίτσελ στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν το παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι.

Τακτική στο Παρίσι
Στην τακτική έριξε το βάρος ο Μίτσελ στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν το παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι.

Οι παίκτες των ερυθρολεύκων δούλεψαν τόσο στην επίθετική όσο και στην αμυντική λειτουργία.

Ο Ισπανός τεχνικός έβαλε τους παίκτες του να δουλέψουν και στην κατοχή ένα σημείο στο οποίο ποντάρει πολλά για τον αυριανό αγώνα καλώντας τους παίκτες να περιορίσουν τα λάθη τους.

Η Συνέντευξη Τύπου πριν την Παρί

Διαβάστε τις δηλώσεις που έκαναν στη Συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν ο κ. Μίτσελ και ο Νταβίδ Φουστέρ.
Αναλυτικά:
ΜΙΤΣΕΛ
Η Παρί είναι μία ομάδα που είναι συνηθισμένη να έχει την πρωτοβουλία στο παιχνίδι και το κυριότερο πρόβλημά της είναι όταν ένας αντίπαλος έρχεται στην έδρα της για να πάρει την πρωτοβουλία. Τι θα κάνει λοιπόν ο Ολυμπιακός;
Εμείς είμαστε μία ομάδα που παίζει καλά όταν έχει την κατοχή της μπάλας. Χρειάζεται την κατοχή και όταν δεν την έχουμε, υπάρχουν δυσκολίες. Το καταφέραμε στο Καραϊσκάκη γιατί όταν είχαμε την κατοχή τα πήγαμε καλά. Αύριο θα κοιτάξουμε να έχουμε την κατοχή. Γνωρίζουμε ότι οι καλύτερες ομάδες του κόσμου πάντα χρειάζονται την κατοχή της μπάλας για να αποδώσουν αυτό που μπορούν να κάνουν. Αυτό χρειαζόμαστε και εμείς, αυτό θα κοιτάξουμε να επαναλάβουμε και αύριο.
Ο αυριανός αγώνας μοιάζει να είναι ο δυσκολότερος μακριά από την έδρα του. Σε σχέση με τα προηγούμενα εκτός έδρας ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα προσεγγίσετε διαφορετικά το παιχνίδι με την Παρί;
Είναι το πιο δύσκολο γιατί είναι το επόμενο που έχουμε να παίξουμε και είναι σε ένα δύσκολο αντίπαλο. Μια νίκη όμως θα μας φέρει κατευθείαν στην πρόκριση. Εχουμε πολλές φιλοδοξίες για το παιχνίδι, ξέρουμε ότι έχουμε την Παρί Σεν Ζερμέν που είναι δύσκολος αντίπαλος, αλλά ξέρουμε ότι έχουμε και κάποιες ελπίδες. Καθώς λοιπόν είναι καθοριστικής σημασίας παιχνίδι, εμείς θα έρθουμε με όλες τις φιλοδοξίες και με επιθετικούς προσανατολισμούς για να κατακτήσουμε αυτό που θέλουμε.
Η παρουσία παικτών που έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν κόντρα στην Παρί θα επηρεάσει τα σχέδιά σας; Κι επίσης, σκέφτεστε να βάλετε τον Χολέμπας αριστερό εξτρέμ;
Δεν θα ετοιμάσω την ενδεκάδα ούτε την εμπειρία, ούτε την ηλικία τους. Θα σχεδιάσω την ενδεκάδα βάσει του τι είναι καλύτερο για την ομάδα μας. Για την πιθανότητα να παίξει ο Χολέμπας μαζί με τον Μπονγκ είναι μία πιθανότητα που την έχω σκεφτεί, αλλά δεν έχω πάρει ακόμα καμία απόφαση. Το σκέφτηκα περισσότερο στις αρχές όταν σκεφτόμουν το παιχνίδι με την Παρί, παρά στη συνέχεια. Όμως όπως ξέρετε μπορεί να σας πω και κάποιο ψέμα ως προπονητής. Είναι σαφής η απάντηση, έτσι; Έχω ξεφύγει όπως όταν ήμουν νέος.
Πολλά από τα παιδιά που αγωνίζονται στον Ολυμπιακό είναι και βασικά μέλη της Εθνικής ομάδας που πέρασαν στο Μουντιάλ. Πόσο σημαντικό είναι να προέρχονται και από αυτή την αύρα για να πάρουν και αύριο την πρόκριση μέσα στο Παρίσι;
Είναι μία επιπλέον ώθηση για την ομάδα μας. Είναι καλό για την ψυχολογία των παικτών που έχουν τέτοια επιτυχία. Είναι καλό ότι έξι ποδοσφαιριστές μας θα είναι στο Μουντιάλ. Αυτό δείχνει πολλά για την Ελλάδα, το ελληνικό ποδόσφαιρο και δείχνει επίσης τι μπορούμε να πετύχουμε και σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ.
Εδώ ως ποδοσφαιριστής με την Ρεάλ είχατε δύο οδυνηρά αποτελέσματα. Είναι και ένα κίνητρο για εσάς;
Δεν το σκέφτομαι αυτό. Η εποχή που ήμουν παίκτης έχει φύγει και δεν γυρίζει πίσω. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να παίξω, αν και θα το ήθελα. Αυτή τη στιγμή το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να προπονώ. Την τελευταία φορά που έπαιξα στο γήπεδο της Άντερλεχτ είχα χάσει 3-0 και δείτε πώς επέστρεψα. Δεν θα με πείραζε να επιστρέψω κι εδώ το ίδιο.

ΦΟΥΣΤΕΡ

Σε σχέση με το πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη πόσο διαφορετικά θα πρέπει να παίξει ο Ολυμπιακός για να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα;
Στο Καραϊσκάκη είδα με έναν καλό Ολυμπιακό και όσον αφορά την συμπεριφορά των παικτών. Αυτό που μας έλειπε ήταν σε συγκεκριμένες ενέργειες στο παιχνίδι και αυτό μας κόστισε στο παιχνίδι. Αυτό θα πρέπει να διορθώσουμε.
Ποιο πιστεύεις ότι θα είναι το κλειδί για τον Ολυμπιακό, ώστε να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα;
Πιστεύω ότι σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου μπορεί να μας επηρεάσει οτιδήποτε. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και καλοί σε όλα τα λεπτά του αγώνα, γιατί έχουμε να αντιμετωπίσουμε ποδοσφαιριστές υψηλής ποιότητας, να είμαστε προσεκτικοί στην άμυνά μας, να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες στην επίθεσή μας. Θα κοιτάξουμε να κάνουμε το παιχνίδι που θέλουμε.
Ήσουν παρών στα δύο τελευταία διπλά στην Γαλλία, με την Μαρσέιγ και την Μονπελιέ. Πιστεύεις ότι θα είσαι παρών και στο τρίτο;
Θα ήταν πάρα πολύ ωραίο να πετυχαίναμε άλλη μία νίκη στην Γαλλία, κυρίως γιατί μία νίκη είναι σημαντική, αλλά και επειδή ένα τέτοιο τρίποντο θα μας εξασφάλιζε την πρόκριση. Είμαστε εδώ διαθέσιμοι για να προσπαθήσουμε να το πετύχουμε. Μας μένει ακόμα ένα βήμα για την πρόκριση. Έχουμε πάρα πολλή όρεξη.
Δυόμισι μήνες μετά το 1-4 στο Καραϊσκάκη, τι έχει αλλάξει στον Ολυμπιακό και παρουσιάζει αυτή την εικόνα;
Αυτό ήταν το πρώτο μας παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ και ίσως να ήμασταν λίγο φρέσκοι στη συμπεριφορά μας ως ομάδα και δεν είχαμε υιοθετήσει όλα αυτά που ο προπονητής ήθελε να μας μεταφέρει. Είμαστε πιο δεμένη ομάδα, έχουμε πολλές φιλοδοξίες και το γεγονός ότι έχουμε μία σειρά καλών αποτελεσμάτων σε Ελλάδα και Ευρώπη, μας κάνουν να έχουμε περισσότερες φιλοδοξίες και να ελπίζουμε σε ένα καλό αποτέλεσμα.
Θα βρεθούν 1.800 Ολυμπιακοί στις εξέδρες του Παρκ ντε Πρενς. Ποιο θα ήταν το μήνυμα που θα τους έστελνες;
Δεν είναι έκπληξη για εμάς ότι τόσοι πολλοί φίλαθλοί μας θα είναι στο πλευρό μας. Ο κόσμος είναι πάντα μαζί μας, μας ακολουθούν σε όλα τα γήπεδα και σε όλη την Ευρώπη. Είναι πάντα μαζί μας, ταξιδεύουν. Είναι πολύ σημαντικό που θα τους έχουμε μαζί μας. Θα θέλαμε μέσα από το παιχνίδι να τους δώσουμε άλλη μία χαρά. Οι φίλαθλοί μας είναι και στις καλές και στις κακές στιγμές μαζί μας. Αυτή τη στιγμή που είμαστε σε καλή περίοδο, θέλουμε να τους ανταποδώσουμε τη στήριξη που μας δείχνουν.



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου