ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Τωρα το θυμηθηκε για ενισχυση ο Ιβαν ?

Τωρα το θυμηθηκε για ενισχυση ο Ιβαν ?

24/11/2013 

 

Τωρα το θυμηθηκες ρε Ιβαν να ενισχυσεις την μπαοκαρα?τον Γεναρη? με τα κουτσα αλογατα?Και για να ξερουμε τι λεμε οταν λεμε Γεναρη εννοουμε σε δυο μηνες παο τωρα...οταν θα εχουν ερθει και αλλες φαπες και κλωτσιες δηλαδη λαγικα αναμενομενες μετα την καθιζηση της μπαοκαρας αλλα και οσα εχουν συμβει μεασα στην ομαδα...τον αποκλεισμο του Χακομπο την κακαιστη επικοινωνια και συνεννοηση της διοικησης με τους αρχηγους της ομαδας κλπ...και ποιος ξερει ακομα ποσα που δεν ξερουμε...

Μα ρε συ Ιβαν μετα απο δυο αποκλεισμους στην Ευρωπη μετα απο γκελες στην Τουμπα μετα απο την τεσσαρα απο τον Ολυμπιακο θυμηθηκες και συ να κανεις ριζικες αλλαγες? και αυτες τον Γεναρη? τι θα παρεις τον Γεναρη αμα δεν τα χωσεις χοντρα? τον ξαδελφο του Λαζαρ η το κουνιαδο του Γκαρσια? 

Αρε μπαοκια ειλικρινα εισαστε για λυπηση που καθεστε και τον ακουτε τον Αλαφουζο του Βορρα...σας εχει ριξει το δουλεμα της αρκουδας για Ροναλντινιους και ποσους αλλους και τωρα θα κανει ενισχυση τον Γεναρη?

Αυτο βεβαια συμβαινει οταν οι οπαδοι δεν εχουν μετρο συγκρισης του καλου με το καλυτερο κατι που εχουν οι οπαδοι του Ολυμπιακου σε υπερθετικο βαμο και υπαρβολης θα ελεγα...

Τι να πω? περαστικα σας σε σας και στην ομαδα σας...εσεις φταιτε που ειναι ετσι...συνεχιστε να ακουτε τον ...Ιβαν.

Ιδου και η ειδηση δια του λογου το αληθες..

Ενίσχυση και στην επίθεση

Μεταγραφικός αναβρασμός επικρατεί στον ΠΑΟΚ, με τις επαφές των αρμοδίων να είναι καθημερινές και να καταστρώνουν τα πλάνα τους εν όψει του Γενάρη.

Ενίσχυση και στην επίθεση
Καθημερινές είναι πλέον οι συζητήσεις στον ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της ομάδας τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Οι ιθύνοντες του «Δικεφάλου του Βορρά» (Βρύζας-Τσιστιακόφ, μαζί με τον Στέφενς και τους σκάουτερ του συλλόγου) βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή για να καλυφθούν τα όποια κενά υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδας.

Στις «ασπρόμαυρες» προτεραιότητες συμπεριλαμβάνονται η απόκτηση ενός στόπερ, ενός ή δύο χαφ. Σύμφωνα με την SportDay, όμως, οι Θεσσαλονικείς δεν επιθυμούν να ενισχυθούν μόνο στη μεσοαμυντική τους γραμμή, αλλά και στη γραμμή κρούσης, αφού γίνονται επαφές για σέντερ φορ και επιθετικό χαφ.

Πρόθεση της διοίκησης είναι να μειωθούν τα όποια κενά υπάρχουν στο ρόστερ, ώστε το καλοκαίρι να είναι σχεδόν έτοιμη η ομάδα για την επόμενη σεζόν.

Άλλωστε, θεωρείται σίγουρη η αποχώρηση του Νέτσιντ (ίσως και τον Γενάρη), ενώ δύσκολα θα συνεχίσουν Βούκιτς, Νίνης και Λόρενς.

Όσον αφορά τώρα τον Χακόμπο, το κλίμα είναι βαρύ για τον Ισπανό τερματοφύλακα και δεν είναι λίγοι εκείνοι που βλέπουν αρνητικά την παραμονή του στην ομάδα, κάτι που σκέφτεται και ο ίδιος.

Για τις φήμες απόκτησης του Καρνέζη, δεν έχει υπάρξει αντίδραση από την ΠΑΕ, ενώ πρέπει να τονιστεί πως για να έρθει με κανονική μεταγραφή - και όχι ως δανεικός - απαιτούνται 2 εκατ. ευρώ, όσα προβλέπει η ρήτρα που έχει υπογράψει η Ουντινέζε με τον Παναθηναϊκό κατά την αγορά του διεθνούς γκολκίπερ.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου