ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

« Ολυμπιακός Κάμπελ και Άρσεναλ.» (video)

« Ολυμπιακός Κάμπελ  και Άρσεναλ.» (video)

27/11/2013

H ιστοσελίδα «hereisthecity.com» δημοσίευσε ένα διθυραμβικό άρθρο για τον Ολυμπιακό και τον Τζόελ Κάμπελ στον οποίο αγωνίζεται ως δανεικός από την Άρσεναλ.
Ο Τζόελ Κάμπελ συνεχίζει τις «εκρηκτικές» του εμφανίσεις στον Ολυμπιακό και μετά τις ασίστ και το γκολ του κόντρα στον μπάοκ, σκόραρε και κόντρα στον Πανθρακικό στην τελευταία αγωνιστική, και όπως είναι φυσικό απασχολεί τα Μέσα της χώρας της ομάδας στην οποία ανήκει.
Ενδεικτικά αναφέρουμε το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «hereisthecity.com» όπου γράφει:
«Ο Τζόελ Κάμπελ ήταν αυτός που ξεχώρισε για μια ακόμα φορά από τους αστέρες που αγωνίζονται δανεικοί. Σκόραρε επτά μόλις λεπτά μετά την είσοδό του στο γήπεδο. Ο Ολυμπιακός δεν παίρνει... αιχμαλώτους και με το ταλέντο που υπάρχει στην ομάδα, δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος το γιατί γίνεται αυτό.
Το παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στον Πανθρακικό έληξε με ακόμα μία ευρεία νίκη για το φαβορί του τίτλου με 4-1, χάρη σε γκολ των Κώστα Μανωλά, Ανδρέα Σάμαρη, Τζόελ Κάμπελ και Χαβιέρ Σαβιόλα. Το γκολ του Κάμπελ μπορεί να θεωρηθεί τυχερό, αλλά έδειξε τη θέληση και την αποφασιστικότητά του να φτάσει την μπάλα. Μόνο καλό έκανε και ανταμείφτηκε για την επιλογή του».
Δείτε το video για να θυμηθείτε το παράξενο γκολ του Κοσταρικανού:

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου