ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Ρε τι βουνο ειναι αυτο?

Ρε τι βουνο ειναι αυτο?

29/11/2013

 
Λοιπον φιλες και φιλοι...επειδη ετυχε να τον δω απο κοντα...μολις εκατσα διπλα του αισθανθηκα πολυ μικρος...ρε τι βουνο ειναι αυτο...εκρυβε το φως λεμε...γιαντας με ολη την σημασια της λεξης,δεν ειναι το υψος του αλλα και ο ογκος του, που αποτελειται απο μια μαζα μυων εξαιρετικα γυμνασμενων, δεν τζαρτζαρεται λεμε με τιποτε ο ανθρωπος, εεε...το βουνο ηθελα να πω !!!
Οσον αφορα την σημασια αυτης της μεταγραφης...δεν ειναι μια μεταγραφη με εναν παικτη που τον παιρνεις αναγκαστικα γιατι στην θεση του εχεις εναν αλλο τραυματια...ειναι καθαρα μια μεγαλη μεταγραφη μεσουσης της περιοδου, μια μεταγραφη που αλλοι την κανουν στην αρχη της σεζον.
Ενας παικτης που τον κυνηγουσε και τον ηθελε ο Ολυμπιακος αλλα δεν ειχε ταιριαξει η μετακομιση του απο τον Πανιωνιο στο μεγαλο λιμανι λογω των υπερογκων απαιτησεων του συλογου .Ενα προβλημα το οποιο παραγκωνιστηκε και οι Αγγελοπουλοι ακουσαν τον Μπαρτζωκα που εισηγηθηκε γιαυτον και τα εχωσαν κανονικα και με τον νομο ακομη μια φορα και απεκτησαν μια μεταγραφη που δεν θα την πεταγαν στα σκουπιδια μετα απο λιγο καιρο...αλλα μια μεταγραφη κομβικης σημασιας που θα συνεχισει να προσφερει και τα επομενα χρονια...
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΜΟΥ !!!

Καββαδάς πενταετίας στον Ολυμπιακό

 Στα «ερυθρόλευκα» και επίσημα ο Βασίλης Καββαδάς καθώς η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον παίκτη, διάρκειας πέντε χρόνων.

Καββαδάς πενταετίας στον Ολυμπιακό

Παίκτης του Ολυμπιακού και επίσημα είναι ο Βασίλης Καββαδάς. Ο διεθνής σέντερ υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με τους Πρωταθλητές Ελλάδας και ανακοινώθηκε λίγα λεπτά πριν την έναρξη της αναμέτρησης των «ερυθρολεύκων» με την Γαλατασαράι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Bασίλη Καββαδά. Ο Έλληνας σέντερ θα φορά την «ερυθρόλευκη» φανέλα για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Λίγο νωρίτερα η ΚΑΕ Πανιώνιος είχε ανακοινώσει την από κοινού λύση της συνεργασίας της με τον παίκτη: «Η ΚΑΕ Πανιώνιος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Βασίλη Καββαδά και εύχεται στον αθλητή καλή συνέχεια στην καριέρα του», ενώ τη συμφωνία είχε επιβεβαιώσει ο μάνατζερ του παίκτη, Νίκος Λώτσος.

Μάλιστα, ο διεθνής σέντερ βρέθηκε σήμερα (Πέμπτη) στο ΣΕΦ και παρακολούθησε με τους νέους του συμπαίκτες το ματς των «ερυθρόλευκων» κόντρα στην Γαλατά.

Καββαδάς: «Ανήκω στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης»

Πανευτυχής για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Βασίλης Καββαδάς.

Καββαδάς: «Ανήκω στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης»
Πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό δήλωσε ο Βασίλης Καββαδάς. Ο 22χρονος σέντερ υπέγραψε λίγο πριν το ματς με τη Γαλατάσαραϊ πενταετές συμβόλαιο και μάλιστα βρέθηκε στο ΣΕΦ φορώντας τη φόρμα της νέας του ομάδας.
«Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν απίστευτη η σημερινή μέρα για μένα. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη. Ανήκω στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά λόγια. Από αύριο χρειάζεται πολλή δουλειά», δήλωσε ο Καββαδάς.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου