ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Έχουν «τσεκάρει» Αυλωνίτη

Έχουν «τσεκάρει» Αυλωνίτη

25/11/2013
 Αντίστροφα φαίνεται πως μετράει στον Ολυμπιακό ο Μεντζανί, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Αυλωνίτη του Πανιωνίου για την αντικατάστασή του.

Έχουν «τσεκάρει» Αυλωνίτη
Πρόωρα είναι πιθανό να τελειώσει ο δανεισμός του Καρλ Μετζανί στον Ολυμπιακό.

Ο Αλγερινός στόπερ δεν έχει καταφέρει να κερδίσει θέση βασικού, κάτι που όπως έχει φανεί σε δηλώσεις του τον έχει ενοχλήσει, και δεν αποκλείεται να επιστρέψει τον Γενάρη στη Μονακό.

Από την πλευρά τους, οι Πειραιώτες φέρονται να έχουν ήδη καταλήξει στον αντικαταστάτη του διεθνούς αμυντικού.

Σύμφωνα με την SportDay, αυτός είναι ο Τάσος Αυλωνίτης, τον οποίο έχουν παρακολουθήσει οι «ερυθρόλευκοι» και έχουν σχηματίσει καλή άποψη για την αξία του.

Μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως οι νταμπλούχοι Ελλάδας τα τελευταία χρόνια έχουν αποκτήσει αρκετούς ποδοσφαιριστές από τον Πανιώνιο, με τους Μανιάτη, Σάμαρη και Σιόβα να έχουν καταφέρει να κερδίσουν φανέλα βασικού στην ομάδα.

Επίσης, το προηγούμενο καλοκαίρι υπήρξε συμφωνία για τον Κολοβό, ο οποίος συνεχίζει ως δανεικός στους Νεοσμυρνιώτες.

Όσον αφορά τώρα τον Αυλωνίτη, το προηγούμενο διάστημα είχε γίνει γνωστό πως η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και εκείνη για την απόκτησή του, με τις πληροφορίες να θέλουν τις δύο πλευρές να είναι κοντά, όμως δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να κινηθεί όπως στην περίπτωση του Κολοβού και να καταφέρει να αποσπάσει την υπογραφή του.

Τη φετινή σεζόν ο 23χρονος στόπερ έχει παίξει σε δέκα αγώνες της Σούπερ Λίγκας και έναν για το Κύπελλο Ελλάδας, ενώ την περσινή σεζόν είχε 26 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Επίσης, είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων και έχει παραστάσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα σε σημαντικά ματς.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου