ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Οι υποψηφιότητες για τη Χρυσή Μπάλα του Μουντιάλ-Ο Μανωλάς στην κορυφαία 50άδα

Οι υποψηφιότητες για τη Χρυσή Μπάλα του Μουντιάλ-Ο Μανωλάς στην κορυφαία 50άδα

Οι υποψηφιότητες για τη Χρυσή Μπάλα του Μουντιάλ

12/07/2014

Τους παίκτες που θα διεκδικήσουν τη Χρυσή Μπάλα του Μουντιάλ ανακοίνωσε η FIFA. Απ’ αυτούς θα προκύψουν μετά και τον μεγάλο τελικό, ανάμεσα στη Γερμανία και την Αργεντινή στο «Μαρακανά».
Αρκετές πιθανότητες έχει σύμφωνα με διεθνή Μέσα ο Χάμες Ροντρίγκεζ, ωστόσο ενδέχεται ο νικητής να είναι είτε Γερμανός, είτε Αργεντινός, ανάλογα βέβαια και με την εξέλιξη του τελικού.
Αναλυτικά η λίστα: Κρόος, Λαμ, Μίλερ, Χούμελς (Γερμανία), Μασεράνο, Ντι Μαρία, Μέσι (Αργεντινή), Χάμες Ροντρίγκεζ (Κολομβία), Νεϊμάρ (Βραζιλία), Ρόμπεν (Ολλανδία)
Οι υποψήφιοι για το «Χρυσό Γάντι» είναι οι Μάνουελ Νόιερ, Κέιλορ Νάβας και Σέρχιο Ρομέρο, ενώ για το αντίστοιχο του καλύτερου rookie οι: Μέμφις Ντεπάι, Πολ Ποκγμπά, και Ράφαελ Βαράν.

Ο Μανωλάς στην κορυφαία 50άδα του Μουντιάλ

Ο Μανωλάς στην κορυφαία 50άδα του Μουντιάλ (pics)
Όλοι μας είχαμε να το λέμε… Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ήταν στυλοβάτες της πορείας της εθνικής μας ομάδας στα γήπεδα της Βραζιλίας, η οποία δυστυχώς σταμάτησε στη φάση των "16" της διοργάνωσης.
Κώστας Μανωλάς, Χοσέ Χολέμπας, Γιάννης Μανιάτης ως βασικές επιλογές του Φερνάντο Σάντος, αλλά και ο Ανδρέας Σάμαρας όσο χρησιμοποιήθηκε από τον προηγούμενο, πλέον, ομοσπονδιακό τεχνικό ήταν οι κορυφαίοι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος σε όλα του τα ματς!
Ο Κώστας Μανωλάς, πάντως, φαίνεται πως έκλεψε… τις εντυπώσεις. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων 50 ποδοσφαιριστών της διοργάνωσης.
Αυτούς ανέδειξε η έγκυρη, βρετανική εφημερίδα "Independent" στο θέμα που έκανε σχετικό με το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, το οποίο έχει μπει στην τελική του ευθεία.
Ο νεαρός αμυντικός του Θρύλου ξεχώρισε στην άμυνα μαζί με μεγάλα ονόματα όπως ο Κολομβιανός Γέπες, ο Χιλιανός Ίσλα, ο Μεξικανός Μάρκες, ο Ελβετός Ροντρίγκεζ, ο Ιβοριανός Οριέ, ο Βέλγος Κομπανί, ο Ολλανδός Μπλιντ, ο Χιλιανός Μεδέλ, ο Ουρουγουανός Γοδίν, ο Βραζιλιάνος Τιάγκο Σίλβα, ο Αλγερινός Χαλίς, ο Γερμανός Λαμ, ο Αργεντινός Γκαράι.
Μεταξύ των 50 κορυφαίων του Μουντιάλ του 2014 είναι και ο πρώην "ερυθρόλευκος" Τζόελ Κάμπελ, στη γραμμή της επίθεσης.
 
 
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου