ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

O Mίτσελ και το «τανκ»

O Mίτσελ και το «τανκ»

10/07/2014
 
 Τα ιδιαίτερα του Μίτσελ στον Σάκη Παπάζογλου τον οποίο έχει από κοντά. Τι συμβουλές έδινε στον νέο σέντερ φορ του Ολυμπιακού αλλά και τι έλεγε στον Δημήτρη Διαμαντάκο.

O Mίτσελ και το «τανκ»
Η μεταγραφή του ήταν μια κάποια έκπληξη. Παρά το γεγονός ότι ο Σάκης Παπάζογλου προερχόταν από μία εξαιρετική σεζόν με τον ΟΦΗ, εντούτοις το όνομά του πέρασε σχεδόν στα ψιλά.

Όμως ο Μίτσελ τον πιστεύει. Του αρέσει ως παίκτης και γι’ αυτόν θα τον κρατήσει και στο ρόστερ. Σε μια θέση που υπάρχει ήδη πληθώρα επιλογών και φυσικά αναμένεται η μεταγραφή του βασικού επιθετικού η οποία θα κοστίσει και μερικά εκατομμύρια.
Στο θέμα μας όμως. Ο Σάκης Παπάζογλου είναι «τανκ». Χτιστός, καλογυμνασμένος (είναι στο πρώτο γκρουπ της φυσικής κατάστασης και των εργομετρικών) βγάζει την προετοιμασία με σχετική άνεση για την ώρα και φυσικά έχει από κοντά τον Μίτσελ. Ο Ισπανός τεχνικός του μιλάει γι’ αρκετή ώρα.

Όπως μετά το πρώτο δίτερμα των «ερυθρολεύκων». Για περίπου πέντε λεπτά του εξηγούσε τι πρέπει να κάνει, πώς να κινείται και κυρίως να μην παρατάει τις φάσεις. Σχεδόν τα ίδια έλεγε στη συνέχεια και στον Δημήτρη Διαμαντάκο.

Και φυσικά εκτός από τους δύο υπάρχει και ο Νίκος Βέργος. Μεγάλο πουλέν του Μίτσελ και θα του δώσει και φέτος χρόνο συμμετοχής…


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου