ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Έρχονται οι επόμενοι

Έρχονται οι επόμενοι

06/07/2014
 
 Μετά την απόκτηση του Ερίκ Αμπιντάλ, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να ανακοινώσει τις μεταγραφές του Αρτούρ Μαζουάκου και του Ματιέ Ντοσεβί. «Κολλάει» του Κασάμι και οι Πειραιώτες κοιτάζουν για άλλους χαφ.

Έρχονται οι επόμενοι
Το γύρο του κόσμου έκανε η είδηση της μεταγραφής του Ερίκ Αμπιντάλ στον Ολυμπιακό.

Ο Γάλλος υπέγραψε για τα επόμενα δύο χρόνια στους Πειραιώτες, οι οποίοι πλέον κινούνται για την περαιτέρω ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ τους εν όψει της νέας σεζόν.


Εκτός από τον σπουδαίο αμυντικό, στην Ελλάδα βρίσκεται από χθες και ο Αρτούρ Μαζουάκου για να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ για να συζητήσει τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του.

Ο 20χρονος αριστερός μπακ-χαφ προορίζεται για αντικαταστάτης του Γκαετάνγκ Μπονγκ, εφόσον ο Καμερουνέζος βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Ο Γάλλος άσος αναμένεται να υπογράψει για πέντε (3+2) χρόνια.

Παράλληλα, παρουσιάστηκε νέα εμπλοκή στην υπόθεση του Παϊτίμ Κασάμι, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να εξετάζουν και άλλες λύσεις για να ενισχύσουν τη μεσαία τους γραμμή.

Στο προσκήνιο επανέρχονται ο Σάσα Κλίεσταν (της Άντερλεχτ) που αρέσει στον Μίτσελ, αλλά είναι περισσότερο αμυντικός μέσος, όπως και ο Βαντίς Οτζίτζα-Οφόε, που είναι πιο πίσω ως επιλογή.

Εκτός από τον Μαζουάκου, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να αποκτήσει και άλλον ποδοσφαιριστή από τη Βαλενσιέν. Ο λόγος για τον Ματιέ Ντοσεβί, ο οποίος είναι 26 ετών και αγωνίζεται ως δεξί εξτρέμ.

Τη φετινή σεζόν έπαιξε σε 31 αγώνες του Σαμπιονά με τέσσερα γκολ και πέντε ασίστ και αποχωρεί από τον γαλλικό σύλλογο, αφού η τελευταία οδεύει λόγω χρεών στην ερασιτεχνική κατηγορία.

Εν τω μεταξύ, από χθες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται για παίκτη από την Αρσεναλ! Η υπόθεση Κάμπελ είναι δύσκολη και στο προσκήνιο είναι δύο περιπτώσεις.

Του 22χρονου Ιάπωνα Μιγιαΐτσι που είναι ακραίος και πέρυσι αγωνίστηκε δανεικός στη Γουίγκαν και του έμπειρου μέσου Κάλστρομ, που είχε παίξει πέρυσι δανεικός στους Λονδρέζους και ανήκει στη Σπαρτάκ Μόσχας.

Την υπόθεση είναι αρκετά πιθανό να αναλάβει ο Κριστιάν Καρεμπέ, λόγω των πολύ καλών σχέσεων που διατηρεί με τον Αρσέν Βενγκέρ.

Τέλος, σύντομα αναμένεται και η ανακοίνωση της μεταγραφής του Ντελβίν Εντινγκά, που χάνει όμως την προετοιμασία, αφού έχει προκριματικούς Κόπα Αφρικα με το Κονγκό στις 20 Ιουλίου και αρχές Αυγούστου με αντίπαλο τη Ρουάντα




ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου