ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Κοντός ή τριάρι για Ολυμπιακό


Κοντός ή τριάρι για Ολυμπιακό

10/07/2014
 
 Σε δίλημμα φαίνεται να βρίσκονται στον Ολυμπιακό για το αν θα αποκτηθεί κι άλλος γκαρντ ή θα γίνει προσθήκη φόργουορντ με τον Μίτσοβ στα υπόψη. Τι γίνεται με Σλούκα και Μάντζαρη.

Κοντός ή τριάρι για Ολυμπιακό
Το όνομα του Βλάντιμιρ Μίτσοβ έχει κυκλοφορήσει τις τελευταίες μέρες και η αλήθεια είναι πως έχει απασχολήσει για τον Ολυμπιακό. Η εύλογη απορία είναι πώς οι «ερυθρόλευκοι» από τη στιγμή που αρχικά κινούνταν για γκαρντ (Ντιλέινι) κι εν συνεχεία για δυάρι (Μπράουν) πλέον στρέφονται σε τριάρι.


Η απάντηση είναι η εξής: το πλάνο του Γιώργου Μπαρτζώκα περιλάμβανε την παρουσία αρκετών ποιοτικών γκαρντ, προκειμένου να παίζει σε τακτά χρονικά διαστήματα ακόμη και με τρεις κοντούς στο ίδιο σχήμα. Αν, ωστόσο, δεν μπορεί να βρει στην αγορά αυτό ακριβώς που ψάχνει και στην τιμή που το ψάχνει, ο Ολυμπιακός μπορεί να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του. Η περιφερειακή γραμμή με τους Σλούκα, Μάντζαρη, Λαφαγέτ και Σπανούλη είναι καλυμμένη, ενώ ο Λοτζέσκι μπορεί να καθιερωθεί περισσότερο στο «2» και τη θέση «3» να καλύψει ένας άλλος παίκτης μαζί με τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Αυτό είναι το σκεπτικό του Ολυμπιακού, που δίνει ευελιξία στις επιλογές του, χωρίς ακόμη να είναι ξεκάθαρο αν τελικά θα αποκτηθεί γκαρντ ή σμολ φόργουορντ. Ο Βλάντιμιρ Μίτσοφ αρέσει, αλλά δεν του έχει γίνει πρόταση και δεν είναι εύκολη περίπτωση καθώς τον θέλουν κι άλλες ομάδες.

Οι κινήσεις του Ολυμπιακού λογικά δεν θα ολοκληρωθούν με την προσθήκη αυτή. Κι αυτό γιατί με την παραμονή του Μπρεντ Πέτγουεϊ σχεδόν δεδομένη, οι «ερυθρόλευκοι» δύσκολα θα παραμείνουν μόνο με τους Ντάνστον, Χάντερ και Καββαδά στη front line. Έστω, λοιπόν, και για τις ανάγκες της… προπόνησης, αναμένεται να γίνει μία ακόμη προσθήκη ψηλού.

Ξεκαθαρίζει με Σλούκα-Μάντζαρη

Λίαν συντόμως θα ξεκαθαρίσουν οι υποθέσεις των Κώστα Σλούκα και Βαγγέλη Μάντζαρη. Με τον πρώτο φημολογείται πως η συμφωνία για επέκταση συμβολαίου μέχρι το 2017 ή το 2018 είναι πολύ κοντά. Όσο για τον δεύτερο, που σε πρώτη φάση δεν τα είχε βρει με την ΚΑΕ, θα γίνει σε εύλογο χρονικό διάστημα, πιθανότατα μακριά από τα φώτα των ΜΜΕ, νέα συνάντηση με στόχο να βρεθεί η χρυσή τομή.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου