ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Α. Μάντζαρης: «Για πολλά χρόνια ο Βαγγέλης στον Ολυμπιακό»

Α. Μάντζαρης: «Για πολλά χρόνια ο Βαγγέλης στον Ολυμπιακό»

06/07/2014
 
 Στόχος του Βαγγέλη Μάντζαρη είναι να έχουν αίσιο τέλος οι διαπραγματεύσεις και να παραμείνει στον Ολυμπιακό, όπως αποκάλυψε ο αδερφός του, Αντώνης, μιλώντας στην εκπομπή «JUMP SHOOT»!

Α. Μάντζαρης: «Για πολλά χρόνια ο Βαγγέλης στον Ολυμπιακό»
Επιθυμία και στόχος του Βαγγέλη Μάντζαρη είναι να παραμείνει στον Ολυμπιακό, όπως αποκάλυψε ο αδερφός του, Αντώνης.

Μάλιστα, ο γκαρντ του Πανελευσινιακού ελπίζει στη θετική έκβαση των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στις δύο πλευρές και τη συνέχιση της συνεργασίας τους για πολλά ακόμη χρόνια.

Αναλυτικά η δήλωση του Αντώνη Μάντζαρη στην εκπομπή «JUMP SHOOT» του ΑΡΤ και τον Τόλη Κοτζιά:


«Ο Βαγγέλης είχε κάνει μία δήλωση προ καιρού ότι θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό. Και ισχύει αυτό. Όποιος λέει το αντίθετο, δεν ξέρει τι λέει. Αυτό, που έχει γίνει με το διαδίκτυο, είναι αστείο. Γράφει μία είδηση ένα σάιτ και από κάτω ο καθένας σχολιάζοντας, γράφει το κοντό του και το μακρύ του. Αυτό, που πρέπει να καταλάβει ο κόσμος, είναι ότι έτσι είναι οι δουλειές. Υπάρχουν διαπραγματεύσεις. Η κάθε πλευρά κερδίζει και χάνει πράγματα σε κάθε διαπραγμάτευση. Ο στόχος του Βαγγέλη είναι να μείνει στον Ολυμπιακό. Αυτό θέλει, αυτό ήθελε. Στον Ολυμπιακό ανδρώθηκε μπασκετικά. Είναι το μπασκετικό του σπίτι. Ελπίζει ο Βαγγέλης και γενικά ελπίζουμε να τα βρουν και να πορευθούν για πολλά ακόμη χρόνια μαζί».

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου