ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Oι εντυπώσεις στο Ζέεφελντ και οι ανανεώσεις των καρτών διαρκείας

Oι εντυπώσεις στο Ζέεφελντ και οι ανανεώσεις των καρτών διαρκείας

10/07/2014
 
 Οι νέοι έκλεψαν τις εντυπώσεις στο προπονητικό διπλό του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ. Δείτε ποιοι σκόραραν. Ξεπέρασαν τις 6.000 οι ανανεώσεις των καρτών διαρκείας.

Κερδισμένη η… ανανέωση
Με πολλή μπάλα και δίτερμα ολοκληρώθηκε η κουραστική Τετάρτη για τους παίκτες του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ. Μετά τις σκληρές προπονήσεις που περιλαμβάνονταν στο πρωινό πρόγραμμα, το απόγευμα έγινε διπλό, στο οποίο οι «πορτοκαλί» επικράτησαν 2-1 των «μπλε» με σκόρερ τους Γιαταμπαρέ και Διαμαντάκο για τους μεν και τον Βλαχοδήμο για τους δε.


Ο μέσος από το Μάλι, που επέστρεψε από δανεισμό και προσπαθεί να κερδίσει θέση στην ομάδα, άνοιξε το σκορ μετά από κεφαλιά-πάσα του Τσόρι κι αφού προσπέρασε και τον Μέγιερι. Δύο ακόμη δανεικοί την περασμένη περίοδο βρήκαν δίχτυα. Ο Βλαχοδήμος με κούρσα από τα αριστερά και συγκλίνοντας προς το κέντρο ισοφάρισε με δεξί σουτ, ενώ ο Διαμαντάκος με ατομική ενέργεια διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με 4-2-1-3. Οι νικητές είχαν τον Ρομπέρτο τερματοφύλακα, τους Αμπιντάλ, Αυλωνίτη, Λυκογιάννη και Βούρο στην άμυνα, τους Γιαταμπαρέ, Μπουχαλάκη και Τσόρι στο κέντρο, ενώ Σάλιακας και Γκαζαριάν ήταν οι ακραίοι επιθετικοί πίσω από τον Διαμαντάκο. Οι ηττημένοι είχαν τον Μέγερι στο τέρμα, τους Σαλίνο, Παπαδόπουλο, Σιόβα και Βατουσιάδη στην άμυνα, τους Εντινγκά, Φουστέρ και Κολοβό στο κέντρο, ενώ Βλαχοδήμος και Κάταϊ πλαισίωναν τον Βέργο. Επίσης από τον Μίτσελ χρησιμοποιήθηκαν οι Παπάζογλου και Μπονγκ.

Ξεπέρασαν τους 6.000

Περισσότεροι από 6.000 φίλοι του Ολυμπιακού, περίπου 3.000 αυτή την εβδομάδα, ανανέωσαν τις κάρτες διαρκείας τους. Ο αριθμός αυτός ικανοποιεί την ΠΑΕ, καθώς υπάρχει αύξηση της τάξης του 30% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Η διοίκηση της ΠΑΕ παρέτεινε τις ανανεώσεις των διαρκείας για μία μέρα, ως το μεσημέρι της Πέμπτης.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας ότι η περίοδος ανανεώσεων των εισιτηρίων διαρκείας παρατείνεται έως την Πέμπτη 10/7/2014, με ώρες διάθεσης 10:00-15:00. Επίσης συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας στις θύρες 4, 21 και 23 από την Πέμπτη 10/7 έως και την Παρασκευή 11/7 και ώρες 10:00-18:00 και το Σάββατο 12/7 10:00-15:00. Τέλος από Δευτέρα 14/7 και καθημερινά 10:00-18:00 θα αρχίσει η διάθεση για τους νέους κατόχους»


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου