ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Ανυπόμονοι για το μεγάλο ραντεβού

Ανυπόμονοι για το μεγάλο ραντεβού

 12/07/2014

Ανυπόμονοι για το μεγάλο ραντεβού!
Η μεγάλη ώρα πλησιάζει! Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, ο Θρύλος θα ξεκινήσει το ταξίδι του για τις ΗΠΑ και τον Καναδά, προκειμένου να δώσει το παρών σε ένα σπουδαίο ραντεβού! Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί μαζί με άλλες 7 κορυφαίες ομάδες, τις Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ, Μίλαν, Ίντερ, Μάντσεστερ Σίτι και Ρόμα στο International Champions Cup , μαζεύοντας σημαντικές ποδοσφαιρικές εμπειρίες και δίνοντας δυνατά «τεστ» ενόψει της νέας σεζόν.

Το… θρυλικό ταξίδι ξεκινά στις 21 Ιουλίου με την αναχώρηση των πρωταθλητών από την Ελλάδα, με την πρώτη αναμέτρηση να είναι στις 24 Ιουλίου στο BMO Field του Τορόντο απέναντι στη Μίλαν. Ακολουθεί η αναμέτρηση του Σικάγο απέναντι στη Λίβερπουλ στο Soldier Field στις 27 Ιουλίου, μία ημέρα μετά τη φιλανθρωπική εκδήλωση στο National Hellenic Museum, για την ενίσχυση του έργου της UNICEF κι αυτή στη Μινεάπολις με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Σίτι στις 2 Αυγούστου.
Οι Έλληνες ομογενείς που βρίσκονται σε ΗΠΑ και Καναδά περιμένουν με ανυπομονησία την έλευση των "ερυθρολεύκων", αλλά το ίδιο ισχύει και για τους παίκτες του Ολυμπιακού. Διότι γνωρίζουν ότι θα τύχουν θερμής υποδοχής, έχοντας παράλληλα την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν μερικά από τα «μεγαθήρια» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.
Άλλωστε, ο Ολυμπιακός εδραιώνεται χρόνο με το χρόνο στην ποδοσφαιρική ελίτ, κερδίζοντας όλο και περισσότερους ποδοσφαιρόφιλους θαυμαστές και η πρόσκληση στο σπουδαίο αυτό τουρνουά μόλις στον δεύτερο χρόνο διεξαγωγής του αποδεικνύει ακριβώς αυτό, όπως τόνισε πρόσφατα και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό το ότι ο Ολυμπιακός θα συμμετάσχει σε αυτό το τουρνουά που στην ουσία είναι το καλοκαιρινό Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων στην Αμερική. Η συμμετοχή μας είναι πάρα πολύ σημαντική και είναι ένα ακόμα δείγμα του ποια είναι η θέση του Ολυμπιακού στην παγκόσμια ποδοσφαιρική ελίτ».
Καλοκαιρινό Τσάμπιονς Λιγκ
Τη σημασία της συμμετοχής κατανοούν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των πρωταθλητών που ανυπομονούν για το… θρυλικό ταξίδι! Ο Ερίκ Αμπιντάλ έχει, φυσικά, σπουδαίες παραστάσεις από τα κορυφαία ευρωπαϊκά γήπεδα, έχει «σηκώσει» Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά παρόλα αυτά δεν έκρυψε από την πρώτη στιγμή τον ενθουσιασμό του για το πολυαναμενόμενο ταξίδι, δηλώνοντας χαρακτηριστικά στην κάμερα του Olympiacos TV: «Θα είναι κλειδί για την προετοιμασία, η οποία είναι πολύ σημαντική για όλη τη σεζόν. Η ευκαιρία να αναμετρηθείς με τόσο μεγάλες ομάδες δεν δίνεται στον καθένα και ο Ολυμπιακός την έχει μέσω του ICC! Βέβαια, πρόκειται για φιλικές αναμετρήσεις που θα βοηθήσουν την ομάδα να βρει τους αυτοματισμούς της και να ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο εγχώριο πρωτάθλημα».
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού και το πιο πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα του Θρύλου, ο Παϊτίμ Κασάμι: «Πάντα είναι όμορφο να παίζεις απέναντι σε μεγάλες ομάδες. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τον Ολυμπιακό να συμμετέχει σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση. Για κάθε παίκτη είναι μεγάλη εμπειρία να αγωνίζεται απέναντι σε αυτές τις ομάδες. Προφανώς, βέβαια, ο Ολυμπιακός παίζει ήδη στο Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι σε μεγάλες ομάδες, αλλά πάντα είναι καλό να συμμετέχεις σε μία μεγάλη διοργάνωση κι εγώ, όπως και όλη η ομάδα, ανυπομονούμε για αυτό».
Κόντρα σε πολύ ισχυρούς αντιπάλους
Στις σπουδαίες εμπειρίες που έχουν την ευκαιρία να αποκομίσουν οι ποδοσφαιριστές στάθηκε και ο Ματιέ Ντοσεβί: «Είναι προφανώς κάτι υπέροχο για μένα. Θέλω να παίζω σε τέτοια σπουδαία παιχνίδια, με βοηθούν να εξελίσσομαι στην ποδοσφαιρική μου καριέρα, συνεπώς είμαι χαρούμενος κι ανυπομονώ να ξεκινήσω τη σεζόν με τον Ολυμπιακό».
Ανυπόμονος για το μεγάλο ραντεβού δήλωσε και ο Γκεβόργκ Γκαζαριάν: «Νιώθω υπέροχα σκεπτόμενος αυτές τις αναμετρήσεις κόντρα σε Μίλαν, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι. Ξέρω ότι πάντα πρώτος στόχος του Ολυμπιακού είναι η νίκη, ανεξάρτητα από το ποιες ομάδες αντιμετωπίζει. Ο μοναδικός στόχος είναι να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να δώσει τον καλύτερό του εαυτό».
Για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, η συμμετοχή στο τουρνουά είναι ακόμα πιο ιδιαίτερη, καθώς θα βρεθεί αντιμέτωπος με μία πρώην ομάδα του, τη Μάντσεστερ Σίτι: «Είναι πάντα καλό το να παίζεις απέναντι σε σπουδαία κλαμπ όπως αυτά που θα αντιμετωπίσουμε. Ένα εξ αυτών, μάλιστα, είναι και η Μάντσεστερ Σίτι, τη φανέλα της οποίας φόρεσα σε μικρή ηλικία, από 15-16 ετών έως 20. Νομίζω ότι θα είναι μία υπέροχη εμπειρία για όλους μας και μία καλή ευκαιρία για εμένα να δείξω ποιος είμαι!»
Λίγη υπομονή ακόμα, λοιπόν, μέχρι τις 24 Ιουλίου και την πρώτη «παράσταση» της μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας στο Τορόντο, με τους παίκτες του Θρύλου να είναι έτοιμοι να προσφέρουν θέαμα και χαρά στους απανταχού οπαδούς τους!


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου