ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Για φορ που το όνομα του δεν έχει διαρρεύσει στον Τύπο

Για φορ που το όνομα του δεν έχει διαρρεύσει στον Τύπο

Σε αναζήτηση επιθετικού που θα κάνει την διαφορά και το όνομα του δεν έχει διαρρεύσει στον Τύπο βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Δεν επιβεβαιώνουν για Λάζοβιτς ή Κουαρέσμα οι ερυθρόλευκοι, που θεωρούν δικό τους τον Άλαν Πουλίδο.



Το ρόστερ του Ολυμπιακού έχει ολοκληρωθεί στο μεγαλύτερο ποσοστό του, ωστόσο απομένουν δύο ακόμη "χτυπήματα" με παίκτες που θα δώσουν το κάτι παραπάνω. Και η αλήθεια είναι πως το μεγαλύτερο βάρος έχει πέσει στην αναζήτηση ενός επιθετικού ολκής που θα κάνει το γκολ εύκολη υπόθεση.

Ο Μίτσελ δουλεύει καθημερινά στις προπονήσεις επί αυστριακού εδάφους με τους παίκτες που έχει στην διάθεση του. Ο Ισπανός τεχνικός προφανώς και θα ήθελε να έχει άπαντες στην διάθεση του, όμως οι δύο τελευταίες κινήσεις που έχουν απομείνει χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής.

Και αυτό διότι ο εξτρέμ και ο στράικερ που είναι αυτή την στιγμή οι εκκρεμότητες στο ρόστερ, απαιτούν προσεκτικούς χειρισμούς. Οι Πειραιώτες λοιπόν έχουν ρίξει εκεί το βάρος και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να κάνουν την κίνηση τους.

Οι στόχοι έχουν εντοπιστεί και ο Ολυμπιακός αφού θέσει τις προτεραιότητες του, θα προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις προκειμένου να κλείσει και τις τελευταίες τρύπες στο ρόστερ. Ονόματα δεν έχουν διαρρεύσει και για την ώρα τουλάχιστον υπάρχει άκρα μυστικότητα αλλά και αισιοδοξία πως θα αποκτηθεί φορ που θα κάνει την διαφορά με το "καλημέρα".

Και το θέμα αυτό δεν έχει να κάνει με τον Άλαν Πουλίδο. Ξέχωρα από τον Μεξικάνο επιθετικό, επίκειται η προσθήκη ενός ακόμη σέντερ φορ. Για τον Πουλίδο πάντως στον Πειραιά δεν το συζητάνε και τον θεωρούν παίκτη της ομάδας. Ο 23χρονος άσος θα ενσωματωθεί στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, που ουσιαστικά θα πραγματοποιηθεί μέσω της συμμετοχής του Ολυμπιακού στο International Champions Cup.

Τυπικό το θέμα του Μαζουακού

Να ξεπεραστεί η χαρτοδουλειά είναι αυτό που αναμένουν οι "ερυθρόλευκοι" προκειμένου να προχωρήσουν στην επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του Αρτούρ Μαζουακού, ο οποίος κατέληξε στην αγκαλιά του Ολυμπιακού την ύστατη στιγμή.

Έτοιμος να υπογράψει στην Μαρσέιγ ήταν ο 20χρονος μπακ-χαφ, αλλά με ένα... σπριντ την ύστατη στιγμή οι Πειραιώτες τον έκαναν δικό τους. "Μισή ώρα να είχαμε αργήσει, ο παίκτης θα είχε χαθεί", λένε χαρακτηριστικά οι άνθρωποι του πειραϊκού συλλόγου για την "αρπαγή" του Μαζουακού.

Δεν επιβεβαιώνει για Κουαρέσμα και Λάζοβιτς

Παρά την έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί εσχάτως, στον Ολυμπιακό επιμένουν πως δεν ασχολούνται ούτε με Πορτογάλο Κουαρέσμα, ούτε με τον Σέρβο Λάζοβιτς. Για τον πρώτο ο Τύπος της χώρας επιμένει πως δεν βρίσκεται στα πλάνα του νέου τεχνικού της Πόρτο και τον συνδέουν με τους Πρωταθλητές Ελλάδας.

Για τον δεύτερο υπάρχει εκτίμηση για τις ικανότητες του, αλλά δεν αποτελεί στόχο του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες ψάχνουν για εξτρέμ, όμως δεν ασχολούνται με αυτές τις δύο περιπτώσεις, τουλάχιστον για την ώρα.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου