ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Ποιοι πηγαν Ζέεφελντ

Ποιοι πηγαν Ζέεφελντ

07/07/2014
 
 Δείτε τους παίκτες που πήρε μαζί του ο Μίτσελ για το Ζέεφελντ, εκεί που θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού.

Αυτοί «πέταξαν» για το Ζέεφελντ
Στο Ζέεφελντ –πλέον- μεταφέρεται η… έδρα του Ολυμπιακού για τις επόμενες δέκα ημέρες. Οι ερυθρόλευκοι «πέταξαν» για την Αυστρία μετά την πρωινή προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Ο Μίτσελ πήρε μαζί του, τους παρακάτω παίκτες:

Σαβιόλα, Παπαδόπουλο, Φουστέρ, Ντομίνγκεζ, Ρομπέρτο, Μέγιερι, Σαλίνο, Γκαζαριάν, Ελαμπντελαουί, Σιόβα, Θ. Παπάζογλου, Μπονγκ, Βλαχοδήμο, Στρέντζο, Λυκογιάννη, Διαμαντάκο, Βέργο, Κάταϊ, Βούρο, Αυλωνίτη, Βατουσιάδη, Μπουχαλάκη, Σάλιακα, Χουτεσιώτη και Κολοβό.

Σε αυτούς θα ενσωματωθούν τις επόμενες ημέρες και τα νέα αποκτήματα της ομάδας. Ο Αμπιντάλ αναμένεται να βρεθεί στην Αυστρία μέχρι αύριο, Τρίτη μετά από σχετική άδεια που πήρε για να μαζέψει κάποια πράγματά του και να τακτοποιήσει κάποιες εκρεμμότητες.

Από την αποστολή αυτή απουσιάζουν οι διεθνείς παίκτες της ομάδας οι οποίοι έχουν πάρει κι άλλες ημέρες άδειας από τον Ισπανό τεχνικό για να ξεκουραστούν.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου