ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

«Σκεφτόμαστε μόνο τον Παναθηναϊκό»

«Σκεφτόμαστε μόνο τον Παναθηναϊκό»

28/10/2010

«Σκεφτόμαστε μόνο τον Παναθηναϊκό» 

«Από τώρα ξεχνάμε τα πάντα»!

Μόλις έγινε γνωστό ότι δεν θα γίνει το ματς κόντρα στην Ηλιούπολη, ο «Τσινγκούρι» τους είπε: «Ο αγώνας δεν μπορεί να διεξαχθεί, καθώς στο γήπεδο έχει πολύ νερό. Από τώρα ξεχνάμε τα πάντα και ξεκινάμε να σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Αυτές οι δύο ημέρες που έχουμε μπροστά μας είναι πολύ κρίσιμες και πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ καλά για να είμαστε έτοιμοι».  
Εκτός με Άρη οι Πάντελιτς και Ουρτάδο
 Στις επόμενες δύο προπονήσεις ο Βαλβέρδε θα διαπιστώσει αν ο Μοϊσές είναι απόλυτα έτοιμος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ο 29χρονος μέσος είχε δηλωθεί στην αρχική σύνθεση του χθεσινού παιχνιδιού, αλλά σήμερα ο Ισπανός τεχνικός θα «τεστάρει» τον συμπατριώτη του.
 Εντάξει ο Φουστέρ, παίζει στο ντέρμπι
Όσον αφορά τον Φουστέρ, χθες έκανε έντονο πρόγραμμα και έδειξε έτοιμος για το ντέρμπι. Από την πλευρά του, ο Πάντελιτς εξακολουθεί να πονάει στο γόνατο και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το ματς κόντρα στους «πράσινους».  
Μαρινάκης: "Όλοι είδαν πως μας έπαιξαν"
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι πιθανό να περάσει πριν από το ντέρμπι από τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και να μιλήσει στους παίκτες, αφού προχθές τα είπε μόνο με τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

  Όσον αφορά την πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα Ηλιούπολη-Ολυμπιακός, χθες το βράδυ κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι θα γίνει την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου, την ίδια ώρα (20:00).
 
Νέα επαφή υπήρξε χθες με τον Λουτσιάνο Γκαλέτι. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πλευρά του Γκαλέτι ενημερώθηκε ότι δεν υπάρχει πρόθεση να του δοθούν τα χρήματα που ζητάει, δηλαδή τουλάχιστον ένας ακόμα χρόνος του συμβολαίου του, περίπου 1,6 εκατ. ευρώ, πλέον των 730.000 που αφορούν την περσινή σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου