ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Θρύλος… 7





Θρύλος… 7 

30/10/2010

Θρύλος… 7
Τη νίκη που θα του δώσει αέρα επτά βαθμών από τον Παναθηναϊκό και θα τον βάλει για τα καλά στη θέση του οδηγού του πρωταθλήματος θέλει απόψε (19:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και www.sport-fm.gr) στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν την έβδομη διαδοχική νίκη τους στο πρωτάθλημα και θα κατέβουν με ξεκάθαρο στόχο τους τρεις βαθμούς. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν προτίθεται να αλλάξει το σχήμα που έχει χαρίσει συνεχείς επιτυχίες σε συνδυασμό με καλές εμφανίσεις στην ομάδα του Πειραιά και μοναδικό ερωτηματικό φαίνεται πως αποτελεί η θέση του τερματοφύλακα. Ο Ούρκο Πάρντο έχει αγωνιστεί βασικός στα τελευταία παιχνίδια, αλλά κάποια λάθη που έχει κάνει ίσως φέρουν την επιστροφή του Αντώνη Νικοπολίδη, ο οποίος-σημειωτέον-έχει εξαιρετική παράδοση απέναντι στην παλιά του ομάδα.



Σε ό,τι αφορά στις υπόλοιπες θέσεις, η τετράδα της άμυνας, Μέλμπεργκ, Αβρ. Παπαδόπουλος, Μπράβο και Τοροσίδης, δεν αλλάζει, όπως και το δίδυμο στον άξονα με τους Ντουντού και Ιμπαγάσα, ενώ αριστερά θα κινείται ο Ριέρα και δεξιά ο Φετφατζίδης, που κερδίζει τη μάχη από τον πολύπειρο Ρόμενταλ. Ο Φουστέρ, που ξεπέρασε εγκαίρως το πρόβλημα τραυματισμού του και είναι διαθέσιμος, θα βρίσκεται στο συνήθη ρόλο πίσω από τον σέντερ φορ, που θα είναι ο Μιραλάς. Τη 18αδα συμπληρώνουν οι Μοντέστο, Ουρτάδο, Χολέμπας, Ρόμενταλ, Μήτρογλου και Ζαϊρί.

Ο Μοϊσές συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, αλλά προέρχεται από μεγάλο διάστημα απραξίας και θα κάνει ένεση αν χρειαστεί να προσφέρει. Έτσι οι πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα είναι ελάχιστες. Εκτός αποστολής έμεινε ο Μάρκο Πάντελιτς, αφού κρίθηκε ανέτοιμος παρότι προπονήθηκε κανονικά χθες. Ο Σέρβος, ωστόσο, αναμένεται να ακολουθήσει την αποστολή στο ΟΑΚΑ, όπως θα κάνουν και αρκετοί ακόμη από όσους δεν είναι στη 18αδα (Μέγερι, Γκαλίτσιος, Ποτουρίδης, Γ. Παπαδόπουλος, Νέμεθ και Ν. Παπαδόπουλος).
«Ντόπες» από τον κόσμο, το σκέφτεται ο Μαρινάκης

Η παρουσία οπαδών του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ δεν επιτρέπεται απόψε, ωστόσο ο κόσμος της ομάδας θα φροντίσει να «ντοπάρει» την ομάδα πριν τη σέντρα. Στις 16:30 είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση της αποστολής από τις εγκαταστάσεις του Ρέντη για το γήπεδο και αναμένονται πολλοί οπαδοί για να… ξεπροβοδίσουν τους ποδοσφαιριστές ζητώντας νίκη.

 Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν πήγε χθες στου Ρέντη για να μιλήσει στους παίκτες, ούτε πρόκειται να το κάνει σήμερα. «Ξέρουν καλά τι πρέπει να κάνουν», έλεγε στους συνεργάτες του ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, που είναι πιθανώς να τάξει πριμ σε περίπτωση νίκης. Ο κ. Μαρινάκης δεν έχει ακόμη αποφασίσει αν θα δώσει το «παρών» στο ΟΑΚΑ και αν το πράξει, θα είναι-όπως αναφέρουν στον Ολυμπιακό-με την ιδιότητα του προέδρου της Σούπερ Λίγκας κι όχι ως επικεφαλής των φιλοξενούμενων.

* Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ενημέρωσε τους παίκτες του Ολυμπιακού ότι μετά το ματς με τη Λάρισα στις 20/12 θα έχουν άδεια έξι ημερών και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το απόγευμα της 27ης Δεκεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου