Οι Σπερς είδαν τον Τεόντοσιτς
"Μάτια" από το ΝΒΑ είδαν τον Μίλος Τεόντοσιτς, κάτι που καταδεικνύει πως τα όσα πετυχαίνει ο Σέρβος γκαρντ με την φανέλα του Ολυμπιακού και της Εθνικής του ομάδας δεν περνάνε απαρατήρητα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, που κοιτάζουν να παίρνουν ό,τι καλύτερο από την αγορά της Ευρώπης.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του "thehoopsmarket.com", οι Σαν Αντόνιο Σπερς παρακολούθησαν μέσω του αντιπροέδρου τους, Ντένις Λίνσντεϊ, τον ερυθρόλευκο άσο στο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκα. Ο λόγος είναι ότι ο τρελο-Μίλος βρίσκεται σε τοπ φόρμα εδώ και πολύ καιρό, έκανε ένα σούπερ Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Τουρκία, είναι εκ των ηγετών του Θρύλου και παράλληλα ξέρει καντάρια μπάσκετ.

Φυσικά, δεν υπάρχει ούτε καν σαν σκέψη στο λιμάνι να παραχωρήσουν τον Τεόντοσιτς, αλλά υπάρχουν αρκετές ομάδες που ερίζουν για την απόκτησή του, μιας και πρόκειται για ένα αυθεντικό ταλέντο, που κοσμεί το πρωτάθλημά μας και φυσικά το μεγαλύτερο αθλητικό οργανισμό της χώρας. Η λογική λέει ότι τα "σπιρούνια" θα τον τσεκάρουν και πάλι στο εγγύς μέλλον, όπως άλλωστε κάνουν όλες οι ομάδες του ΝΒΑ για ευρωπαϊκούς στόχους τους προτού προχωρήσουν σε περαιτέρω κινήσεις.