ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ-ΜΙΡΑΛΑΣ-ΝΤΟΥΝΤΟΥ

"Θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα"

Ο Όλοφ Μέλμπεργκ με δηλώσεις του μετά από το ματς του Ολυμπιακού με τον Άρη, σχολίασε πως θέλει πολύ το πρωτάθλημα και ότι η ομάδα δουλεύει αρκετά για τα επερχόμενα ντέρμπι:

"Στο πρώτο θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει κι άλλα γκολ. Σημασία έχει η νίκη που πήραμε και οι τρεις βαθμοί. Θέλουμε να μαζέψουμε όσο περισσότερους βαθμούς γίνεται γιατί έρχονται δύσκολα ματς με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ εκτός έδρας. Δεν παίζει ρόλο η διαφορά, αυτά είναι ντέρμπι.

Ασφαλώς είναι μεγάλη η πίεση, αλλά θέλουμε το πρωτάθλημα. Κάνουμε πολύ καλή προπόνηση και είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι. Ξέρουμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι".

"Πρέπει να δουλέψουμε και άλλο"


Ο Κέβιν Μιραλάς ήταν από τους καλύτερους σε απόδοση ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στο ματς με τον Άρη στο Καραϊσκάκη και μάλιστα αναδείχθηκε και MVP. Ο ίδιος από την πλευρά σε δηλώσεις του τόνισε μεταξύ άλλων:

"Είναι πολύ σημαντικό το +4 για εμάς και τους φιλάθλους μας. Θα παίξουμε πιο απελευθερωμένα στο ντέρμπι.

Στο πρώτο μέρος παίξαμε πολύ καλά και θα μπορούσαμε να βάλουμε δύο – τρία γκολ, αλλά στο δεύτερο τραβηχτήκαμε λίγο πίσω και δεν το κάναμε για το ντέρμπι, είναι από τα λάθη που δεν πρέπει να κάνουμε και δεν πρέπει να επαναλάβουμε.

Εν όψει του Παναθηναϊκού, μπορεί να είναι επικίνδυνο να χάνουμε τις ευκαιρίες. Σε δυο ματς έχει συμβεί αυτό να χάνουμε ένα κάρο ευκαιρίες και θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό στις προπονήσεις τις επόμενες ημέρες".

"Θα τα δώσουμε όλα με τον Παναθηναϊκό"

Ο Ντουντού Σεαρένσε με δηλώσεις του τόνισε ότι όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού ξέρουν τι σημαίνει το επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και ότι οι "ερυθρόλευκοι" θα τα δώσουν όλα για τη νίκη:

"Ξέρουμε τι πάει να πει για την ομάδα ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό. Έχουμε ακόμα έξι ημέρες μπροστά μας και θα τα δώσουμε όλα για να τα καταφέρουμε. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου