ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ.....

 Ο ΠΣΑΚ βρέθηκε στο κλειστό του Ελληνικού για να περιφρουρήσει την απεργία και ευτυχώς τουλάχιστον γλιτώσαμε σύρραξη, καθώς τα ΜΑΤ που βρέθηκαν εκεί για να απομακρύνουν τους παίκτες δεν αστειεύονταν. Το πλήγμα όμως που δέχτηκε το μπάσκετ ήταν και πάλι ισχυρό.
Αντιπροσωπεία του ΠΣΑΚ έκανε συμβολική και συγχρόνως ειρηνική κατάληψη στο παρκέ, αλλά τελικά το ματς ξεκίνησε με 40 λεπτά καθυστέρηση και αφού είχαν προηγηθεί οι εικόνες ντροπής που προβλήθηκαν και από την τηλεόραση τα ΜΑΤ να σπρώχνουν τους Έλληνες καλαθοσφαιριστές για να τους απωθήσουν και τελικά να τους βγάλουν έξω από το παρκέ.

Δείτε το βίντεο με τα ΜΑΤ να προσπαθούν να απωθήσουν τους παίκτες από το παρκέ:




Ευτυχώς οι ψυχραιμότεροι ήταν αρκετοί και πάνω στα σπρωξίματα δεν είχαμε και καμία γενική σύρραξη. Οι "απεργοσπάστες" Έλληνες παίκτες του Ικάρου ήταν εκεί για τους συμπαίκτες τους και ήταν προς τιμήν τους.

Κάτι που έγινε τελικά μετά από αρκετή ώρα και ξεκίνησε ο αγώνας. Γιατί μετά από όλα αυτά αγώνας έγινε στο Ελληνικό. Για την ιστορία, η ΑΕΚ νίκησε 81-72 τον Ίκαρο και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου