ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Μετά από το ντέρμπι...

Μετά από το ντέρμπι...
Κώστας Σαμοθράκης 25/10/2010 

ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΧΡΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΜΙΡΑΛΑΣ...Ο ενθουσιασμός με τις εμφανίσεις του Κέβιν Μιραλάς έχει φτάσει στο κατακόρυφο με τον Βέλγο σε κάθε παιχνίδι να παρουσιάζεται και καλύτερος. Και στο ματς με τον Αρη ο Μιραλάς, πραγματοποίησε μια ακόμα σπουδαία εμφάνιση και σύμφωνα με πληροφορίες στον Ολυμπιακό ήδη ασχολούνται με το πώς θα αποκτήσουν τον παίκτη.
Γιατί όπως είναι γνωστό η μεταγραφή του έχει την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο και θα πρέπει να απαντήσουν στην Σεντ Ετιέν μέχρι το τέλος Ιανουαρίου, αν θα ενεργοποιηθεί το προσύμφωνο και θα δώσουν τα χρήματα στην Γαλλική ομάδα.

Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να δώσει ένα ποσό περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ στην Γαλλική ομάδα , αν θέλει να κάνει δικό του τον Μιραλάς και μια πρώτη συζήτηση έχει γίνει με τον μάνατζερ του.

Μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα ακολουθήσει νέα συνάντηση και σύμφωνα με πληροφορίες στον Ολυμπιακό έχουν αποφασίσει να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, αφού απόλυτα θετικός είναι και ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Από τις συζητήσεις που έχουν γίνει με τον ποδοσφαιριστή έχει εκδηλώσει την επιθυμία να παραμείνει στην ομάδα, όπου δείχνει να είναι απόλυτα ικανοποιημένος και υπάρχει μια πρώτη συμφωνία στο οικονομικό θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου