ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Με σοβαρότητα για την πρόκριση



Με σοβαρότητα για την πρόκριση 

27/10/2010

Με σοβαρότητα για την πρόκριση  
  Την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ θα κυνηγήσει ο Ολυμπιακός, στο αποψινό παιχνίδι με την Ηλιούπολη στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» (20:00, conn-x TV sport1 / NovaΣΠΟΡ FM 94,6 / sport-fm.gr).

Οι Πειραιώτες καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο της ομάδας του Γιώργου Βαζάκα και στη συνέχεια να κοιτάξουν το σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Άλλωστε, δεν θέλουν να την πατήσουν όπως πέρυσι με τον Πανσερραϊκό και να μείνουν τόσο νωρίς εκτός από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίκτες και να τους δείξει ότι τους υπολογίζει ενόψει της συνέχειας των υποχρεώσεων της ομάδας. Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Πάρντο, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Γκαλίτσιος, Μοντέτσο, Ποτουρίδη και Χολέμπας. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Γιάννης Παπαδόπουλος και Μοϊσές, έχοντας στα πλάγια τον Ζαϊρί και τον Ρόμενταλ. Πιο μπροστά θα παίξει ο Νέμεθ, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μήτρογλου.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Νικοπολίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Ντουντού, Φετφατζίδης, Ιμπαγάσα, Μιραλάς και Μπράβο. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Νίκος Παπαδόπουλος και Φουστέρ (υπολογίζεται για το ντέρμπι), ενώ ο Ισπανός τεχνικός θα ξεκουράσει τους Μέγιερι, Μέλμπεργκ, Ριέρα, Τοροσίδη και Πάντελιτς (πιθανότητα θα προλάβει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό), οι οποίοι θα προπονηθούν στις 10:30 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.

«Αν χάσουμε, αποκλειστήκαμε»

Ο Βαλβέρδε επέστησε για ακόμη μία φορά την προσοχή των παικτών του Ολυμπιακού στο σημερινό ματς με την Ηλιούπολη, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας. «Θέλω σοβαρότητα για το παιχνίδι. Αν δεν την έχουμε, θα την πατήσουμε. Το ματς του Κυπέλλου είναι χωρίς επιστροφή. Αν χάσουμε, αποκλειστήκαμε», είπε μεταξύ άλλων ο 47χρονος προπονητής στους ποδοσφαιριστές.

Στη συνέχεια, ο «Τσινγκούρι» είπε στους συνεργάτες του: «Θέλει μεγάλη προσοχή το παιχνίδι. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από τον Πανσερραϊκό πέρυσι αλλά και πρόπερσι πόσο είχαμε δυσκολευτεί με τον Διαγόρα».

«Πρώτα η Ηλιούπολη, μετά το ντέρμπι»

Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη βρέθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος μίλησε με τον Ερνέστο Βαλβέδε. Αρχικά ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού θέλησε να ενημερωθεί για την πρόοδο της ομάδας και ο Ισπανός τού είπε πως είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Στη συνέχεια, ο κ. Μαρινάκης τόνισε πως το παιχνίδι με την Ηλιούπολη είναι επικίνδυνο και θα χρειαστεί την προσοχή όλων.

«Δεν πρέπει να την πατήσουμε όπως πέρυσι. Το ματς είναι επικίνδυνο και πρέπει να το κερδίσουμε», είπε αρχικά ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών και πρόσθεσε ότι «πρώτα η Ηλιούπολη και μετά το ντέρμπι, που είναι επίσης πολύ σημαντικό παιχνίδι». Επίσης, ο κ. Μαρινάκης ζήτησε από τον Βαλβέρδε να ρίξει τους τόνους ενόψει του ντέρμπι. «Δεν θέλω να γίνουν δηλώσεις για το ντέρμπι. Θέλω να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους μέχρι το Σάββατο».

  Όπως ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό, οι φίλοι της ομάδας μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια (20 ευρώ) από το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων, το οποίο βρίσκεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» (είσοδο VIP), την Τετάρτη (σ.σ.: σήμερα) και ώρες 10:00 - 16:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου