ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Κουζούνης: «Μοναδικός ο κόσμος του Θρύλου»

Κουζούνης: «Μοναδικός ο κόσμος του Θρύλου»
Γιάννης Γιαννουδάκης 25/10/2010
ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΪ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ…Εντυπωσιασμένοι από την παρουσία του κόσμου του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον Άρη, εμφανίστηκαν οι βολεϊμπολίστες του Θρύλου, σύμφωνα με τον Παύλο Κουζούνη.
Οι Πρωταθλητές Ελλάδας, βρέθηκαν στο Στάδιο Καραϊσκάκη, το απόγευμα της Κυριακής, προκειμένου να εγγραφούν/ανανεώσουν τις συνδρομές τους στον Ερασιτέχνη, και στην συνέχεια παρακολούθησαν το παιχνίδι του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού απέναντι στον Άρη, από την σουίτα του Αντιπροέδρου του Ερασιτέχνη, Γιώργου Γλου.
«Ηταν μία πολύ ωραία εμπειρία. Προηγήθηκε η επίσκεψη στο Μουσείο στο οποίο όλοι συνειδητοποίησαν, βλέποντας τα τρόπαια, γιατί είμαστε ο Θρύλος του ελληνικού αθλητισμού. Σημαντικό για τη ψυχολογία της ομάδας είναι και το αυθόρμητο χειροκρότημα των φιλάθλων μας που εκείνη την ώρα πραγματοποιούσαν τις εγγραφές τους ως μέλη του Ολυμπιακού και αυτών που βρίσκονταν στην εμπορική στοά του γηπέδου. Μας έδειξαν, παρά την ήττα από τον Π.Α.Ο.Κ.. ότι πιστεύουν στις δυνατότητες της ομάδας μας. Το κρατάμε μέσα μας καθώς αποτελεί τη ψυχολογική τόνωση για να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο ώστε να δικαιώσουμε τις προσδοκίες τους», τόνισε με δηλώσεις του στην επίσημη διαδικτυακή σελίδα του συλλόγου ο Παύλος Κουζούνης, που πρόσθεσε:
«Ολοι οι καινούργιοι συμπαίκτες μου και ειδικά ο Ζέκοφ, ο Κραλ και ο Ντεσπέιν έμειναν με το στόμα ανοιχτό από αυτά που είδαν την Κυριακή στο Καραϊσκάκη. Όσοι δεν είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν στο παρελθόν αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας στο Καραϊσκάκη έπαθαν πλάκα με τον κόσμο μας. Οι ξένοι έμειναν άφωνοι από την πρώτη στιγμή που μπήκαμε στο γήπεδο το οποίο ήταν ήδη γεμάτο, με τους φιλάθλους μας να τραγουδούν στις εξέδρες. Μοναδικές στιγμές από τον κόσμο μας. Μακάρι εφέτος να είναι ακόμη πιο κοντά και στις ομάδες του Ερασιτέχνη. Θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να παίζουμε σε γεμάτο γήπεδο και όχι μόνο στους τελικούς. Επίσης να πω συγχαρητήρια στην ποδοσφαιρική ομάδα για τη νίκη και να μεταφέρω τις ευχές όλων μας για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Παίζουμε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο του χθεσινού αγώνα θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει δύο ακόμη γκολ».

Οσον αφορά την ήττα από τον Π.Α.Ο.Κ. στην πρεμιέρα της Volleyleague το λίμπερο της ομάδας δήλωσε: «Δεν ήμασταν καλοί. Κάναμε λάθη και τα πληρώσαμε. Όμως, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Εντοπίζουμε τα λάθη μας και μέσα από τις προπονήσεις προσπαθούμε να τα διορθώσουμε. Είμαστε μία νεανική ομάδα με πολύ ταλέντο και πιστεύω ότι σύντομα θα βρούμε τον ρυθμό μας. Στο άθλημά μας, αυτό που μετρά είναι ποιος θα βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση στα πλέι οφ. Εκεί θα κριθούν τα πάντα. Τα δύο προηγούμενα χρόνια εμείς γελάσαμε στο τέλος και στόχος μας είναι να το επαναλάβουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου