ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Χωρίς Πάντελιτς, αλλά με Μήτρογλου στο ΟΑΚΑ

Χωρίς Πάντελιτς, αλλά με Μήτρογλου στο ΟΑΚΑ

29/10/2010

Την Παρασκευή ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ο τεχνικός του Θρύλου, Ερνέστο Βαλβέρδε, αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τον ανέτοιμο Μάρκο Πάντελιτς όπως και τους Μπάλας Μέγερι, Γιώργο Γκαλίτσιο, Γιάννη Ποτουρίδη, Γιάννη Παπαδόπουλο, Κριστιάν Νέμεθ και Νίκο Παπαδόπουλο.Αντιθέτως όμως εντός της αποστολής βρίσκεται ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος είναι ο περυσινός εκτελεστής του Παναθηναϊκού μέσα στο Καραϊσκάκη:

"Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον σημερινο (Σάββατο 30/10, 19:30), αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της Super League.
Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε ο Πάντελιτς, ενώ ο Ν. Παπαδόπουλος συνέχισε το πρόγραμμα ενδυνάμωσης που ακολουθεί στο γυμναστήριο.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:

Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Μοντεστό, Ρ. Μπράβο, Ουρτάδο, Χολέμπας, Ντουντού, Ρόμενταλ, Φετφατζίδης, Ριέρα, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Φουστέρ, Μήτρογλου, Ζαϊρί.

Οι εκτός αποστολής παίκτες, Μέγερι, Γκαλίτσιος, Ποτουρίδης, Γ. Παπαδόπουλος, Πάντελιτς, Νέμεθ και Ν. Παπαδόπουλος, θα προπονηθούν αύριο στις 10:30".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου