ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Πάει «αεράτος» στο ΟΑΚΑ! (photos+videos)

Πάει «αεράτος» στο ΟΑΚΑ! 

25/10/2010

Εικόνες Ολυμπιακός - Άρης
 
Από θέση ισχύος πηγαίνει ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ύστερα από τη νίκη (1-0) επί του Άρη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Οι Πειραιώτες βρίσκονται τέσσερις βαθμούς μπροστά από τους «πράσινους» και αν φύγουν με το διπλό από το ΟΑΚΑ αποκτούν σαφές προβάδισμα για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.


 Εικόνες Ολυμπιακός - Άρης
Στο πρώτο ημίχρονο της χθεσινής αναμέτρησης οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάστηκαν καταιγιστικοί, αφού έκαναν εξαιρετικό passing game και η μπάλα πήγαινε πολύ γρήγορα από την άμυνα στην επίθεση. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο και είχε αρκετές ευκαιρίες να πετύχει περισσότερα τέρματα. Ωστόσο, στην επανάληψη και ιδιαίτερα κοντά στη λήξη του αγώνα οι Πειραιώτες έπαιξαν με τη φωτιά και λίγο έλειψε να πληρώσουν την οπισθοχώρησή τους.


 Μετά το τέλος του αγώνα ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατέβηκε στα αποδυτήρια μίλησε με τον Ερνέστο Βαλβέρδε κι έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη. Πάντως, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είχε παράπονα για σκληρό παιχνίδι του Άρη και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έκανε δηλώσεις στον Τύπο.

Olympiakos - Aris penalti
Ανέβηκε από spapas. - Δείτε κι άλλα αθλητικά και extreme sports video.
Πριν, όμως, από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό υπάρχει ο αγώνας (27/11) με την Ηλιούπολη στο Αιγάλεω, στο πλαίσιο της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ. Οι Πειραιώτες καλούνται να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και στη συνέχεια θα ασχοληθούν με τον «αιώνιο» αντίπαλο. Αυτό είναι, άλλωστε, το μήνυμα της διοίκησης στον κόσμο και του Ερνέστο Βαλβέρδε στην ομάδα.

Εν τω μεταξύ, ανησυχία έχει προκαλέσει στους ανθρώπους του Ολυμπιακού ο τραυματισμός του Φουστέρ στο χθεσινό παιχνίδι. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για διάταση στο συγκεκριμένο σημείο. Εφόσον επιβεβαιωθεί αυτό, τότε ο Ισπανός είναι αμφίβολος για το ντέρμπι.

 Εικόνες Ολυμπιακός - Άρης
Από την πλευρά τους, ο Μάρκο Πάντελιτς και ο Μοϊσές Ουρτάδο αναμένεται να παίξουν κόντρα στην Ηλιούπολη. Ο Σέρβος επιθετικός ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και στη συνέχεια έκανε τρέξιμο για να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που έχει στο γόνατο. Ο Καταλανός μέσος έκανε έντονη προπόνηση στο γήπεδο, συνεχίζοντας να ανεβάζει ρυθμούς. Σήμερα η προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 11:00.

Τέλος, άνθρωπος της Μίλαν βρέθηκε χθες στο Καραϊσκάκη και ζήτησε τη σύνθεση του αγώνα. Προφανώς το ήθελε για να δει ποιο νούμερο φοράει ο Γιάννης Φετφατζίδης, αφού πιθανότατα ήρθε για να δει τον νεαρό άσο του Ολυμπιακού. Υπενθυμίζεται ότι για τον «Φέτφα» είχε πει καλά λόγια και ο Αριέντο Μπράιντα, αθλητικός διευθυντής των «ροσονέρι», που είχε έρθει στην Αθήνα στο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με το Ισραήλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου