ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

O τριπλός "πονοκέφαλος" του Βαλβέρδε

O τριπλός "πονοκέφαλος" του Βαλβέρδε
Φουστέρ, Πάντελιτς και Ουρτάδο παραμένουν αμφίβολοι για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Σήμερα "κληρώνει" για τον πρώτο, τι συμβαίνει με τον Σέρβο και τον Καταλανό.
Τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην  οποία θα υποβληθεί σήμερα (26/10) ο Νταδίβ Φουστέρ, θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό τη συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
 
O 28χρονος μεσοεπιθετικός έκανε θεραπεία κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης, λέγοντας στο ιατρικό τιμ ότι αισθάνεται καλύτερα σε σχέση με το πως ένιωθε μετά τη λήξη του αγώνα με τον Άρη.
 Κάποια "μικροτσιμπήματα" που ένιωσε στον μηρό, αποδόθηκαν από τον γιατρό της ομάδας Νίκο Τζουρούδη περισσότερο στην κούραση. Ωστόσο για να είναι σίγουροι στον Ολυμπιακό ότι όλα "καθαρά" με τον παίκτη, θα τον υποβάλουν σήμερα σε μαγνητική τομογραφία.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα της, καθώς ο Νταδίβ Φουστέρ είναι ο πιο κατάλληλος για να εφαρμόσει το αγωνιστικό πλάνο του, το οποίο επιτάσσει πίεση στα αντίπαλα στόπερ με το που παίρνουν την μπάλα. Γι' αυτό, ακόμα και αν η μαγνητική του συμπατριώτη του είναι καθαρή, ο Βάσκος τεχνικός σκοπεύει να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή του αγώνα Κυπέλλου με την Ηλιούπολη.

Από την αποστολή για τον αυριανό αγώνα (27/10, 20:00) λογικά θα απουσιάζει και ο Πάντελιτς αφού ούτε και χθες κατάφερε να προπονηθεί με την ομάδα. Στη σημερινή προπόνηση που θα διεξαχθεί στις 19:00 και θα είναι η τελευταία πριν το ματς του Κυπέλλου, ο Σέρβος στράικερ θα δοκιμάσει να πάρει μέρος στο κανονικό προπονητικό πρόγραμμα και αν τα καταφέρει, ο δρόμος για τη συμμετοχή του στο ΟΑΚΑ θα είναι ανοιχτός.

Ο τρίτος πονοκέφαλος του Βαλβέρδε είναι μόνιμος εδώ και καιρό και λέγεται Ουρτάδο. Ο Καταλανός αμυντικός χαφ συνεχίζει να νιώθει κάποιες μικροενοχλήσεις την ώρα που ο Βάσκος τεχνικός υπολόγιζε να του δώσει χρόνο συμμετοχής με την Ηλιούπολη. Αν τελικά θα βρεθεί στην αποστολή, θα φανεί από την κατάσταση στην οποία θα παρουσιαστεί στη σημερινή προπόνηση,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου