ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΠΑΠ-ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ


ΗΡΑΚΛΗΣ | ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΠΑΠ

Εκτός αποστολής ο Ελευθερόπουλος

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του "γηραιού" για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Χωρίς Βαζ Τε και στην Ρόδο

Εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον Διαγόρα στην Ρόδο, έμεινε ο Ρικάρντο Βαζ Τε αλλά και ο Σεντρίκ Βαρό από τον Μίκαελ Στόρε. 

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ | ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ

Με απουσίες στη Σκύδρα

Δίχως τους Απουμπακάρι, Ντιόγο και Αλβάρες θα παραταχθεί ο Πανσερραϊκός στη Σκύδρα απέναντι στον τοπικό Αετό στην αυριανή αναμέτρηση για το Κύπελλο Ελλάδος ΟΠΑΠ. 

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ | ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Για νέο ξεκίνημα στο Κύπελλο

Χωρίς τον Μάριο Μπούντιμιρ, ο Εργοτέλης θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα την Τετάρτη στο πλαίσιο του Κυπέλλου με στόχο την πρόκριση στους "16" του θεσμού. 

ΑΡΗΣ | ΚΥΠΕΛΛΟ

Με Ναφτί και Πρίττα στα Τρίκαλα

Όπως αναμενόταν, ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ επέλεξε στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα Κυπέλλου στα Τρίκαλα με την τοπική ομάδα (27/10, 20:00) τους Ναφτί και Πρίττα. 


ΑΕΛ | ΚΥΠΕΛΛΟ

Να ξεμπερδέψει γρήγορα στο Ελληνικό

Να συνεχίσει την καλή εμφάνιση του β' ημιχρόνου με τον Ολυμπιακό θέλει απόψε (20:00) η ΑΕΛ στον αγώνα κυπέλλου με τον Εθνικό, με τον Παπακώστα να ζητάει από τους παίκτες να "καθαρίσουν" γρήγορα την πρόκριση.

Έτοιμοι "Λύμπε", "Πάτσα"

Έτοιμοι  
  Μπορεί ο Μανόλο Χιμένεθ να… βάπτισε ''προαιρετική'' την προπόνηση της ΑΕΚ για χτες  το απόγευμα, αλλά κάθε άλλο παρά τέτοια ήταν. Όχι μόνο έδωσαν το «παρών» σε αυτή οι περισσότεροι παίκτες της Ένωσης, αλλά γυμνάστηκαν και οι Λυμπερόπουλος, Πατσατζόγλου, οι οποίοι απείχαν λόγω προβλημάτων.

Και οι δύο παίκτες τέθηκαν στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού για το σημερινο παιχνίδι Κυπέλλου ΟΠΑΠ με τον Πανθρακικό, αλλά αυτός θα αποφασίσει αύριο, εάν θα τους συμπεριλάβει στην αποστολή του αγώνα. Οι μόνοι απόντες ήταν Τραϊανός Δέλλας, Παντελής Καφές, Παναγιώτης Λαγός και Κριστιάν Νασούτι, οι οποίοι προτίμησαν να παραμείνουν στο σπίτι τους.

Όσον αφορά στους υπόλοιπους τραυματίες δεν υπήρξε κάτι νεώτερο.Οι Γεωργέας και Μανωλάς έκαναν ατομικό πρόγραμμα ενώ οι Σκόκο, Γιάχιτς και Πάπα Μπούμπα Ντιοπ έκαναν θεραπεία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου