Αναβλήθηκε το ματς με την Ηλιούπολη
Αν δεχτούμε ότι ισχύει το "Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος", τότε δεν μπορούσε να γίνει κάτι διαφορετικό στο Αιγάλεω από το να διακοπεί οριστικά το παιχνίδι της 4ης φάσης του Κυπέλλου ανάμεσα στην Ηλιούπολη και τον Ολυμπιακό. Η καταρρακτώδης βροχή στην Αττική δεν θα μπορούσε να κάνει... εξαίρεση στα Δυτικά Προάστια, μετατρέποντας σε βούρκο το -έτσι και αλλιώς- κακοτράχαλο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης". Ο διαιτητής Θάνος από τον σύνδεσμο των Γρεβενών, δοκίμασε με την μπάλα μήπως και αυτή γκελάρει πάνω στο χορτάρι, αυτή "πεισματικά" κολλούσε και έτσι δεν θα μπορούσε να γίνει το ματς.

Πάντως, οι φίλοι του Ολυμπιακού ήταν εκεί και δημιούργησαν μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα στις εξέδρες, στέλνοντας μάλιστα και μήνυμα στους παίκτες για νίκη επί του Παναθηναϊκού το Σάββατο στο ΟΑΚΑ για την 8η αγωνιστική της Super League. Το παιχνίδι αυτό αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα προκειμένου να γίνει ο αγώνας με την Ηλιούπολη μέσα σε 24 ώρες, μιας και την ίδια πρέπει να υπάρχει το λιγότερο ένα 48ωρο από τη μια αναμέτρηση στην άλλη (αν γινόταν Πέμπτη ο αγώνας του Κυπέλλου, δεν θα έπρεπε να γίνει Σάββατο αυτός του πρωταθλήματος, κάτι που ήταν αδύνατον να συμβεί). Άρα, στην κλήρωση την Δευτέρα θα μπει στην κληρωτίδα το ζευγάρι της Ηλιούπολης με τον Ολυμπιακό, από την στιγμή που σίγουρα ως τότε δεν θα έχει διεξαχθεί η μεταξύ τους αναμέτρηση.



Πλέον, οι Πειραιώτες βλέπουν από εδώ και πέρα μόνο τον Παναθηναϊκό και θα προσπαθήσουν να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα το επόμενο διήμερο, προκειμένου να μπορέσουν να φύγουν με το διπλό από το ΟΑΚΑ, αυξάνοντας την διαφορά από το "τριφύλλι" στους επτά βαθμούς. Το κακό είναι ότι χάθηκε μια ημέρα δυνατής προπόνησης, από την στιγμή που δεν έδωσε αγώνα η ομάδα του Πειραιά, αλλά ουδείς μπορούσε να το γνωρίζει ευθύς εξ αρχής. Άλλωστε, το πρωί ο καιρός ήταν ηλιόλουστος...



Ένα ευτράπελο συνέβη κατά την έξοδο των ομάδων από το γήπεδο του Αιγάλεω, όταν ο αμυντικός της Ηλιούπολης, Παραράς, γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο του Ολυμπιακού, που τον μπέρδεψε με το Ραούλ Μπράβο. Βλέπετε, είναι "ασκεπείς" και οι δυο...

Μικρά-μικρά από το Αιγάλεω

* Άσχημες οι καιρικές συνθήκες στο γήπεδο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης", σε κακή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος. Στις εξέδρες, βρίσκονται περισσότεροι από τους 500 φίλους του Ολυμπιακού και καμιά 100αριά φίλαθλοι της Ηλιούπολης.

* Οι διαιτητές βγαίνουν τώρα στον αγωνιστικό χώρο και ελέγχουν το χορτάρι. Η βροχή έχει μειωθεί, αλλά και πάλι είναι σε άσχημη κατάσταση το γήπεδο, κάτι που κάνει πιο δύσκολο το έργο των Πειραιωτών.

* Εν αναμονή της έναρξης του αγώνα ή της πιθανής αναβολής του λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών στο γήπεδο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης". Περιμένουμε την τελική απόφαση, αν και το ματς πάει για οριστική αναβολή.

* Αναβάλλεται το παιχνίδι λόγω της καταρρακτώδους βροχής, μεταφέρεται για άλλη ημερομηνία, αν και περιμένουμε τις λεπτομέρειες, διότι βάσει κανονισμών πρέπει να γίνει 24 ώρες μετά και το Σάββατο υπάρχει ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.