ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

"Οτι καλύτερο ο Βαλβέρδε"

"Οτι καλύτερο ο Βαλβέρδε"
26/10/2010
Ικανοποιημένος για την παρουσία του Ερνέστο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό δήλωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον σταθμό Liberο ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ κ. Σάββας Θεοδωρίδης: «Αφού έγινε ότι έγινε πέρυσι και χάσαμε το πρωτάθλημα, ξέρετε έδωσα μεγάλες μάχες και πέρυσι, έφυγα όταν η ομάδα ήταν ψηλά ακόμη, έδωσα μάχες, τσακώθηκα και μέσα στον Ολυμπιακό, φέτος ήρθε πάλι ο Βαλβέρδε και η ομάδα θα είναι καλά.
Το παν σε μια ομάδα είναι ο προπονητής, πρέπει να έχει έναν μεγάλο προπονητή, που να κάτσει χρόνια στην ομάδα και να δουλέψει σωστά. Εγώ από την αρχή είχα δει πολλά καλά στον Βαλβέρδε, είναι προπονητής που δουλεύει πολύ, είναι δίκαιος, δεν κάνει χατίρια, ο καλύτερος παίζει, δίνει πολύ σημασία στις προπονήσεις, μην σας φαίνεται τυχαίο ότι παίζει τώρα ο Πάρντο, κάτι θα είδε ο Βαλβέρδε στην προπόνηση. Είναι προπονητής που δουλεύει πολύ, θέλει η ομάδα του να παίζει με την μπάλα κάτω, εφαρμόζει σύγχρονα συστήματα στην ομάδα. Ο Βαλβέρδε είναι ότι καλύτερο για τον Ολυμπιακό και είμαι χαρούμενος που επέστρεψε, ήδη οΟλυμπιακός παίζει καλό ποδόσφαιρο, έστω και για ένα ημίχρονο τώρα, θα βελτιώνεται συνέχεια όμως και θα το δείτε αυτό. Επίσης είναι αβαντάζ για τον Ολυμπιακό το ότι δεν αγωνίζεται στην Ευρώπη φέτος. Πέρυσι κερδίσαμε δύο φορές τον Παναθηναϊκό, εγώ ποτέ δεν τον φοβήθηκα. Στο ντέρμπι τώρα ακόμη και η ισοπαλία θα είναι θετικό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό αλλά πιστεύω ότι η ομάδα θα πάει πολύ καλά. Ο Ολυμπιακός έχει φέτος πολύ καλούς παίκτες στην ομάδα, πέρυσι κοίταζες τον πάγκο και σε έπιανε τρόμος. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι σε καλή κατάσταση, φάνηκε και χθες ενώ ο Ολυμπιακός μπορούσε να έχει βάλει 3 γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο, ο Άρης δεν μπόρεσε καν να απειλήσει. Από τον Παναθηναϊκό κάτι λείπει φέτος, αμυντικά παραπαίει ενώ ούτε το κέντρο του είναι τόσο ισχυρό φέτος. Για τον Ολυμπιακό η μεγαλύτερη μεταγραφή ήταν ο Βαλβέρδε, που ξέρει τι πρέπει να κάνει, έφερε και τον Φουστέρ που κάνει φοβερή αθόρυβη δουλειά στην ομάδα. Ούτε η επιστροφή του κ. Πατέρα με φοβίζει, πέρυσι ο Ολυμπιακός ήταν χάλια και πάλι διεκδίκησε το πρωτάθλημα».

Οσον αφορά στην διαιτησία ο κ. Θεοδωρίδης δήλωσε: «Πρέπει να πέσουν κι άλλα κεφάλια διαιτητών πιστεύω. Τους ξέρω όλους, έναν έναν και που ανήκει ο καθένας αλλά δεν θα πω τίποτε τώρα, θα μιλήσω μόνο αν χρειαστεί. Αυτή την στιγμή δεν βλέπω να υπάρχει κάποιος Έλληνας διαιτητής που να ξεχωρίζει, όλοι το ίδιο είναι. Οι διαιτητές δεν πρέπει να θέλουν να γίνουν ήρωες, πρέπει να αφήνουν τα παιχνίδια να κρίνονται κανονικά. Να κοιτάξουν την σφυρίχτρα τους μόνο και να μην αδικούν τους εαυτούς τους και τις ομάδες». Τέλος για τον κ. Μαρινάκη δήλωσε: «Μ’ αρέσει ο Μαρινάκης, είναι δυνατός, τα χώνει, χρειάζεται ένα τέτοιον πρόεδρο ο Ολυμπιακός. Είναι από ολυμπιακή οικογένεια, είναι βασικό αυτό, δεν τον ξέρω προσωπικά αλλά μ’ αρέσει γιατί φωνάζει, τσακώνεται και φυσικά γιατί έφερε τον Βαλβέρδε ενώ μου άρεσε που έγινε αμέσως πρόεδρος στην Superleague και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου