ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Προβληματισμός ενόψει ντέρμπι (ΠΟΙΟ ΝΤΕΡΜΠΥ????)

Προβληματισμός ενόψει ντέρμπι 

25/10/2010


Προβληματισμός ενόψει ντέρμπι 
Έντονος προβληματισμός υπάρχει στη διοίκηση του Παναθηναϊκού για την πολύ κακή εμφάνιση και εικόνα της ομάδας. Ο Νικόλας Πατέρας εμφανίζεται ενοχλημένος με όλους για το γεγονός ότι η ομάδα έχασε (1-0) με κάτω τα χέρια το ντέρμπι από την ΑΕΚ.
















(Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ...ΠΡΑΣΙΝΗ ΓΡΑΦΕΙ.....)
Είναι πολύ πιθανό, μάλιστα, να πάει στην Παιανία τις επόμενες μέρες και να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές, αφού το επόμενο Σάββατο υπάρχει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο οποίο οι «πράσινοι» θα παίξουν τα ρέστα τους. Όσον αφορά τον Νίκο Νιόπλια, δεν φαίνεται αυτή τη στιγμή να υπάρχει ενδεχόμενο λύσης της συνεργασίας λόγω της ήττας από την ΑΕΚ.
(Ο ALEX WEB RADIO....ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΧΤΕΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ...ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΝΤΕΡΜΠΥ)








Ωστόσο, φαντάζει δεδομένο ότι το ματς με τον Ολυμπιακό είναι κομβικό για τον Κοζανίτη τεχνικό και η εμφάνιση της ομάδας, σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα, θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο για το μέλλον του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Από την πλευρά τους, οι παίκτες μετά το τέλος του χθεσινού ματς ήταν στενοχωρημένοι και πιστεύουν ότι με ψυχραιμία θα αλλάξουν τα δεδομένα για την ομάδα. «Πρέπει να ηρεμήσουμε κι από αύριο θα πούμε περισσότερα. Δεν χρειάζεται να τρελαινόμαστε. Πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι», έλεγαν οι ποδοσφαιριστές μεταξύ τους στα αποδυτήρια.

Πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, υπάρχει το εκτός έδρας παιχνίδι (27/10) με την Κοζάνη για το Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ. Οι παίκτες του Νιόπλια καλούνται να δείξουν χαρακτήρα και να πάρουν το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Στη διάθεση του 45χρονου τεχνικού αναμένεται να επιστρέψουν ο Νίνης και ο Γκοβού (θα πάρουν χρόνο συμμετοχής στην Κοζάνη), ενώ δύσκολα ο Λέτο θα προλάβει να είναι έτοιμος για τους Πειραιώτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου