H κριτική των παικτών
ΠΑΡΝΤΟ: Δεν πιέστηκε σχεδόν καθόλου, ενώ σε κάποιες ψηλές μπαλιές στην περιοχή ήταν σταθερός. Θα πρέπει να βελτιωθεί στις μεταβιβάσεις με τα πόδια, καθώς κάπου βιάζεται και δεν είναι πάντα εύστοχος.

ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ: Πολύ γεμάτο ματς για μία ακόμη φορά. Καθοριστική η κίνησή του να πάει γρήγορα στη μπάλα στη φάση του γκολ, καθώς η σέντρα είχε ευτυχή κατάληξη. Ήταν πολύ αποφασιστικός, με έξυπνες ενέργειες και σωστές αμυντικές επιλογές.

ΜΠΡΑΒΟ: Στο πρώτο ημίχρονο κράτησε πολύ καλά πίσω, δίχως επιθετικότητα στο παιχνίδι του. Με την είσοδο του Χαβίτο ανέλαβε αποκλειστικά το μαρκάρισμα του κορυφαίου παίκτη του Άρη, είχε αρκετή δουλειά και κάποιες χαμένες μονομαχίες δίχως κακές συνέπειες.

A. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Εξαιρετικό ματς, με ταχύτητα στις επεμβάσεις, με κυριαρχία στον αέρα και με ηγετική παρουσία στην αμυντική λειτουργία.

ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ: Βαρύς στο πρώτο ημίχρονο, άφησε όλη τη δουλειά στον Αβραάμ. Η προσφορά του φάνηκε περισσότερο στο δεύτερο μέρος, όταν ο Άρης κατάφερε να ισορροπήσει και να επιχειρήσει να γίνει απειλητικός. Εκεί ο Σουηδός ήταν βράχος.

ΝΤΟΥΝΤΟΥ: Με καλές και περισσότερες κακές στιγμές. Ήταν Ντουντού στο δίλεπτο πριν από (και στη) φάση του πέναλτι, είχε και κάποιες άλλες καλές αμυντικά ενέργειες, αλλά δεν βοήθησε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού στο δεύτερο ημίχρονο.

ΙΜΠΑΓΑΣΑ: Έκανε φοβερό ξεκίνημα με τέσσερις ασίστ στο δεκάλεπτο! Συνέχισε να είναι πολύ παραγωγικός, αλλά και να βοηθάει στο πρέσιγκ, μέχρι τη φάση του χαμένου πέναλτι. Εκεί κορόιδεψε τον Σηφάκη, αλλά το κτύπημα ήταν απρόσεκτο. Από κει και πέρα είχε άλλη μια σπέσιλα μπαλιά στον Ριέρα και έκτοτε τίποτε το ιδιαίτερο, με συνέπεια να επηρεαστεί όλο το παιχνίδι της ομάδας.

ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ: Με εξαιρετικές κινήσεις σε συγκεκριμένες φάσεις, κάποιες από τις οποίες τις κατασκεύασε μόνος του, κλέβοντας μπάλες με την πίεση. Άτυχος στο δοκάρι, απολαυστικός στην φάση με τον Φουστέρ και τον Μιραλάς, καλλιτέχνης στη σέντρα προς τον Ριέρα για το άχαστο στην επανάληψη. Έκανε και λάθη, αλλά μάλλον δεν έπρεπε να ήταν αυτός η πρώτη αλλαγή.

ΡΙΕΡΑ: Μεγάλη η συνεισφορά του στο εκρηκτικό διάστημα της ομάδας, με το γκολ, με συνδυασμούς με τον Μιραλάς, με βοήθειες στα μαρκαρίσματα.Δίχως, όμως, διάρκεια στην απόδοσή του όσο κυλούσε ο χρόνος, φάνηκε να απογοητεύεται και να "κουράζεται" περισσότερο μετά τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία από υπερσιγουριά στο 52.

ΦΟΥΣΤΕΡ: Από τα λιγότερο καλά παιχνίδια του στον Ολυμπιακό, φάνηκε πολύ σε όλο το παιχνίδι της ομάδας ότι δεν ήταν στην καλύτερη βραδιά του. Στο πρώτο μέρος είχε πάντως μεγάλη συμμετοχή, κέρδισε ένα πέναλτι που δεν έδωσε ο Μήτσιος και μοίρασε πολύ όμορφα τις μπάλες. Αλλά κάπου χάθηκε στη συνέχεια και αποκόπηκε η ομάδα από τον Μιραλάς.

ΜΙΡΑΛΑΣ: Σε δαιμονιώδη κατάσταση, κυνήγησε το γκολ από τα πρώτα δευτερόλεπτα κι από ατυχία δεν σκόραρε στο καταιγιστικό πρώτο μέρος. Διέλυσε ουκ ολίγες φορές τα μαρκαρίσματα των αντιπάλων, πήρε...όλες τις κίτρινες κάρτες από πλευράς Άρη, θα μπορούσε να πάρει και κόκκινες αν ο διαιτητής τα τιμωρούσε όλα. Στο δεύτερο δεν τροφοδοτήθηκε καθόλου, αλλά δεν έχασε το κέφι του και πάλευε μπροστά σχεδόν μόνος του.

ΡΟΜΕΝΤΑΛ: Λίγα πράγματα και πάλι. Για την ακρίβεια μια πολύ καλή σέντρα αμέσως μόλις μπήκε στο παιχνίδι, αρκετά λάθη στη συνέχεια.

ΧΟΛΕΜΠΑΣ:Μπήκε για να ξεκουράσει τον Ριέρα, είχε κάποιες καλές πάσες αλλά δεν απέφυγε και λάθη κοντά στην περιοχή.

Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Αλλαγή στις καθυστερήσεις όταν κτύπησε ο Φουστέρ.