Έτοιμος για Μπάμπεργκ ο Τεόντοσιτς
Ο Mίλος Τεόντοσιτς προπονήθηκε κανονικά μαζί με την ομάδα του Ολυμπιακού την Δευτέρα (25/10) στο ΣΕΦ, νιώθει καλύτερα και θα ταξιδέψει μαζί με την αποστολή των "ερυθρολεύκων" με προορισμό την Γερμανία, καθώς την Τετάρτη (27/10) οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν την Μπάμπεργκ (21:00, Novasports) για την δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Ο Σέρβος πλέι-μέικερ δεν αγωνίστηκε στο πρόσφατο ματς με τον Άρη (65-78), λόγω των ενοχλήσεων που είχε στη μέση, αλλά τώρα είναι εντάξει, ύστερα από τις θεραπείες που έκανε και πλέον υπολογίζεται από τον Ντούσαν Ίβκοβιτς. Οι Πειραιώτες θα αναχωρήσουν στις 08.35 το πρωί από το αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος", με πρώτο προορισμό την πόλη του Μονάχου, ενώ στη συνέχεια οδικώς με πούλμαν όπου θα τους περιμένει, θα μεταβούν στη περιοχή του Μπάμπεργκ. Η απόσταση με το λεωφορείο θα είναι δυο ώρες, αλλά επειδή δεν υπάρχει αεροδρόμιο στην πόλη που αγωνίζεται η γερμανική ομάδα, δεν υπήρχε άλλος τρόπος.

Ο κόουτς Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν έχει αποφασίσει οριστικά ακόμη ποιους παίκτες θα πάρει μαζί του, αν και το πιθανότερο είναι πως θα χρησιμοποιήσει την ίδια δωδεκάδα όπως στο παιχνίδι στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας κόντρα στη Ρεάλ στο ΣΕΦ και πίσω θα μείνουν οι Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Δημήτρης Κατσίβελης, Μιχάλης Πελεκάνος και ο τραυματίας Παναγιώτης Βασιλόπουλος.

Αναλυτικά η πιθανή 12άδα του Ολυμπιακού για το ματς με την Μπάμπεργκ: Παπαλουκάς, Νεστέροβιτς, Σπανούλης, Μπουρούσης, Κέσελ, Μαυροκεφαλίδης, Νίλσεν, Παπανικολάου, Έρτσεγκ, Τεόντοσιτς, Χαλπερίν, Γκόρντον.