ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Όλα δείχνουν Ολυμπιακό


Όλα δείχνουν Ολυμπιακό 

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Αρη και ο Δημήτρης Μαυρογενίδης που έχει φορέσει τη φανέλα και των δύο ομάδων, δηλώνει στο Sportaction πως η ομάδα του Πειραιά έχει τον πρώτο λόγο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση (Κυριακή, 20.30, live στο Sportaction) και μαζί του συμφωνεί και η... προϊστορία.
Ο Δημήτρης Μαυρογενίδης ξεκίνησε την καριέρα του από τον Άρη σε ηλικία 18 ετών και μετά από τρία χρόνια έκανε το μεγάλο του όνειρο πραγματικότητα. Συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 1997 έφυγε από την Θεσσαλονίκη και έδεσε «άγκυρα» στο λιμάνι του Πειραιά εκεί όπου με τον Ολυμπιακό έζησε τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας του κατακτώντας πρωταθλήματα και κύπελλα.
Αρχικά ο παλαίμαχος αμυντικός αναφερόμενος στο παιχνίδι της Κυριακής, τόνισε: «Η εικόνα που έχουμε μέχρι στιγμής δείχνει πως ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί ώστε να πάρει την νίκη είναι ο Ολυμπιακός αφού και ο Άρης είναι κουρασμένος από τα συνεχόμενα παιχνίδια και νομίζω πως τελικά ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να πάρει τους τρεις βαθμούς».

«Ο Ολυμπιακός παίζει πολύ επιθετικό ποδόσφαιρο και παίζοντας παράλληλα πολύ καλά και σε συνδιασμό με την έδρα πιστεύω πως δεν θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα ώστε να πάρει την νίκη», ανέφερε αρχικά ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής για να προσθέσει στην συνέχεια σχετικά με τους Θεσσαλονικείς:
«Ο Άρης είναι μία πολύ σοβαρή ομάδα και έχει έναν εξαιρετικό προπονητή. Μέχρι στιγμής έχει δείξει ένα πολύ καλό πρόσωπο και ιδιαιτέρα στην Ευρώπη αλλά πιστεύω πως δεν έχει βάθος και αυτό θα τον επηρεάσει στην αυριανή (σ.σ Κυριακή) αναμέτρηση. Διαθέτει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές αλλά παράλληλα είναι και κουρασμένος από συνεχόμενα παιχνίδια».

Όσο για το τι μπορεί να πετύχει ο Ολυμπιακός την φετινή περίοδο, ο Δημήτρης Μαυρογενίδης, ήταν κατηγορηματικός:
«Σίγουρα στόχος του Ολυμπιακού είναι η κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου από την στιγμή που δεν αγωνίζεται και στην Ευρώπη. Έτσι θα έχει και ένα επιπλέον πλεονέκτημα από τους βασικούς διεκδικητές του τίτλου. Είναι υποχρεωμένος ο Ολυμπιακός να κυνηγά κάθε χρόνο τους τίτλους και σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει ειδικά φέτος θα είναι μεγάλη αποτυχία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου