ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΠΑΠ - «Τεστ» ενόψει ντέρμπι

«Τεστ» ενόψει ντέρμπι 

27/10/2010

«Τεστ» ενόψει ντέρμπι 
Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του θα προσπαθήσει ο Παναθηναϊκός να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ (17:00, conn-x TV sport1 / NovaΣΠΟΡ FM 94,6 / sport-fm.gr). Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Κοζάνη και θέλουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.
Ο Νίκος Νιόπλιας θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές, αφού θέλει να ξεκουράσει κάποιους άλλους ενόψει του σαββατιάτικο αγώνα με τον «αιώνια» αντίπαλο. Επίσης, ο 45χρονος προπονητής θέλει να «τσεκάρει» τον βαθμό ετοιμότητας του Σίντνεϊ Γκοβού, ο οποίος έμεινε αρκετές ημέρες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Τα πλάνα του Νιόπλια

Συγκεκριμένα, ο Κοζανίτης τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Καρνέζης και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Σεϊταρίδη, Σαριέγκι, Καντέ και Ιωαννίδη. Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Πλεσί, έχοντας στα πλάγια τον Μαρίνο και τον Δημούτσο. Αριστερό εξτρέμ θα είναι ο Λουίς Γκαρσία, δεξί ο Γκοβού και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Σισέ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Φερνάντες, Χριστοδουλόπουλος, Βύντρα, Πετρόπουλος, Σπυρόπουλος, Μαχλελής και Μαυρίας. Στην Αθήνα έμειναν οι οχτώ ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού»: εκτός από τους τραυματίες Νίνη και Λέτο, ο Νιόπλιας θέλει να ξεκουράσει τους Καραγκούνη, Κατσουράνη, Σιμάο, Μπουμσόνγκ, Ζιλμπέρτο και Τζόρβα.

Στη χθεσινή του ομιλία ο Κοζανίτης τεχνικός ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να παρουσιαστούν και να πάρουν την πρόκριση. «Αυτοί θα τα δώσουν όλα αύριο (σ.σ.: σήμερα). Θέλω από εσάς να δείτε σοβαρά το παιχνίδι. Πάντα μια πιο μικρή ομάδα τα δίνει όλα σε αυτά τα ματς, γι' αυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί», είπε μεταξύ άλλων ο 45χρονος προπονητής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου