ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Superleague - 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ -ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΓΚΟΛ (videos)

Δεν χρειάστηκαν τα ντέρμπι 

24/10/2010

Δεν χρειάστηκε να περιμένουμε τα ντέρμπι για να βιώσουμε έντονες συγκινήσεις την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Στην άδεια Τούμπα, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-1 του Πανιωνίου, ενώ με το ίδιο σκορ η Καβάλα «καθάρισε» τον Εργοτέλη. Ο Επστάιν οδήγησε την Κέρκυρα σε εκτός έδρας 2-0 κόντρα στον Πανσερραϊκό. Δείτε τα γκολ.

Σε ότι αφορά τα ντέρμπι, η ΑΕΚ ήταν η μεγάλη νικήτρια, αφού επικράτησε 1-0 του Παναθηναϊκού, αποτέλεσμα που σίγουρα ευνοεί και τον Ολυμπιακό, ο οποίος νίκησε επίσης με 1-0 τον Άρη και πλεόν πάει στη ''μάχη των αιωνίων'' την επόμενη εβδομάδα με τέσσερεις βαθμούς διαφορά.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής

Ολυμπιακός Βόλου - Λάρισα 1-1

Και τι δε μας προσέφεραν! Σε ένα θεσσαλικό ντέρμπι που δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από φημισμένα του… κλάδου, Ολυμπιακός Βόλου και Λάρισα ήρθαν ισόπαλοι 1-1. Απόλυτη μοιρασιά και άφθονες συγκινήσεις στο Πανθεσσαλικό, με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο, ένα γκολ (21’ Μόνχε - 80’ Μετίν) και ένα παράπονο από τη διαιτησία (για αποβολή του Νταμπίζα και τέρμα του Μετίν που δεν μέτρησε).



Ατρόμητος - SKODA Ξάνθη 1-1

Σε ένα ματς με ένταση, νεύρα, αποβολή παίκτη (Σκόνδρας) και προπονητή (Παράσχος), Ατρόμητος και Ξάνθη έμειναν στο 1-1 στο γήπεδο του Περιστερίου. Δύο πέναλτι διαμόρφωσαν το τελικό σκορ, αφού τόσο ο Περόνε (49') όσο και ο Έλινγκτον (70') ευστόχησαν από την άσπρη βούλα. Δεύτερη σερί εντός έδρας ισοπαλία για την ομάδα του Δώνη που παρέμεινε χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα, πολύτιμος πόντος για τους «Ακρίτες» στην μάχη που κάνουν να ξεκολλήσουν από την «ουρά» της βαθμολογίας.


Αστέρας Τρίπολης - Ηρακλής 0-0

Όταν στο 67', σε μία ανύποπτη φάση, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος τραυματίστηκε και ζήτησε αλλαγή, οι φίλοι του Ηρακλή καρδιοχτύπησαν για τον… φύλακα άγγελό τους. Στη θέση του «Ελέ» πέρασε ο Μπαντής και -ως συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις- η αγωνία για το πόσο έτοιμος θα παρουσιαζόταν ο δεύτερος τερματοφύλακας του «γηραιού», ήταν μεγάλη. Κι όμως! Ο 24χρονος γκολκίπερ με δύο καθοριστικές επεμβάσεις στο 85' και στο 90' κράτησε το 0-0 στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα και φώναξε… «παρών»!



Καβάλα-Εργοτέλης 3-1

Η Αργώ ήταν το ταχύτερο πλοίο της εποχής της και αυτοί που το επάνδρωναν οι καλύτεροι ναυτικοί. Το στοιχείο αυτό δεν το έλαβε υπόψη ο Εργοτέλης, εμφανίστηκε αδιάβαστος στην έβδομη αγωνιστική στην έδρα της Καβάλας και ηττήθηκε 3-1 από τους… «αργοναύτες» που παραμένουν αήττητοι στο πρωτάθλημα!



Πανσερραϊκός-Κέρκυρα 0-2

Με τον Ντένις Επστάιν να φτάνει τα πέντε γκολ στο πρωτάθλημα, η Κέρκυρα απέδρασε με το διπλό (2-0) από την έδρα του μαχητικού Πανσερραϊκού, που άξιζε τον βαθμό της ισοπαλίας. Ο Δημήτρης Ιωάννου πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του, σφραγίζοντας την νίκη.



ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 3-1

Έπρεπε να περάσουν σχεδόν δύο μήνες για να πετύχει… «τρίποντο» στη Σούπερ Λίγκα ο ΠΑΟΚ! Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πανηγύρισε την πρώτη του νίκη μετά από την …αυγουστιάτικη της πρεμιέρας με τον Πανσερραϊκό, επικρατώντας του Πανιώνιου 3-1 στην άδεια Τούμπα. Με τα πρώτα γκολ των Μουσλίμοβιτς και Σαλπιγγίδη στο πρωτάθλημα, αλλά και ένα του Φωτάκη, η ομάδα του Μάκη Χάβου «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο το ματς και ξεκόλλησε… κάπως από την «ουρά» της βαθμολογίας.



Ολυμπιακός-Άρης 1-0

Με ένα φοβερό α’ ημίχρονο, όπου δημιουργούσε την μία φάση πίσω από την άλλη, ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 τον Άρη στο «Καραϊσκάκη». Έτοιμοι για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έδειξαν οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε, που έκαναν συντήρηση δυνάμεων στο δεύτερο μέρος.

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 1-0
Αυτή η ΑΕΚ δεν πεθαίνει ποτέ! Το γρήγορο γκολ του «τρομοκράτη» Τζεμπούρ και τα «μαγικά» τρικ που ανακάλυψε ο Χιμένεθ για να αντιμετωπίσει έξι απουσίες και τρεις αναγκαστικές αλλαγές, χάρισαν στην ΑΕΚ μεγάλη νίκη (1-0) επί του Παναθηναϊκού. Το «ψυχωμένο» παιχνίδι της «Ένωσης» δεν βρήκε απάντηση από την κακή ομάδα του Νιόπλια, που «ξύπνησε» όταν πλέον ήταν αργά…
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής

Σάββατο 23/10

Ατρόμητος-SKODA Ξάνθη 1-1
Αστέρας Τρίπολης-Ηρακλής 0-0
Ολυμπιακός Βόλου-Λάρισα 1-1

Κυριακή 24/10

Καβάλα-Εργοτέλης 3-1
Πανσερραϊκός-Κέρκυρα 0-2
ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 3-1
Ολυμπιακός-Άρης 1-0
ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 1-0

Η επόμενη αγωνιστική (8η)

Σάββατο 30/10

Άρης-Ατρόμητος (17:15)
Λάρισα-SKODA Ξάνθη (17:15)
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (19:30)

Κυριακή 31/10

Ηρακλής-Ολυμπιακός Βόλου (15:00)
Κέρκυρα-Αστέρας Τρίπολης (15:00)
Πανσερραϊκός-Καβάλα (15:00)
Εργοτέλης-ΠΑΟΚ (17:15)
Πανιώνιος-ΑΕΚ (19:30)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου