ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Σε θέση ισχύος πριν το ντέρμπι!

Σε θέση ισχύος πριν το ντέρμπι! 

24/10/2010

Σε θέση ισχύος πριν το ντέρμπι! (
Την έκτη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα θα επιδιώξει ο Ολυμπιακός, στον αποψινό αγώνα με τον Άρη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (20:30, NET / NovaΣΠΟΡ FM 94,6 / sport-fm.gr). Οι Πειραιώτες θέλουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς από τους «κίτρινους» για να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και να πάνε από θέση ισχύος στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.
Σε ακόμη ένα ματς ο κόσμος αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών, αφού εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια που είχαν εκδοθεί. Οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε καλούνται να «ζεστάνουν» τους οπαδούς που θα βρεθούν στο γήπεδο και να πραγματοποιήσουν μία εμφάνιση ανάλογη με εκείνες που είχαν στα παιχνίδια με Αστέρα Τρίπολης, Ολυμπιακό Βόλου και Skoda Ξάνθη.

Τα πλάνα του Βαλβέρδε

Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Πάρντο, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Τοροσίδη, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ και Ραούλ Μπράβο. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Ιμπαγάσα και ο Ντουντού, έχοντας στα πλάγια τον Φετφατζίδη (ή τον Ρόμενταλ) και τον Ριέρα. Πιο μπροστά θα παίξει ο Φουστέρ, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μιραλάς.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Νικοπολίδης, Μοντέστο, Χολέμπας, Γιάννης Παπαδόπουλος, Ζαϊρί, Νέμεθ και Ποτουρίδης. Εκτός έμειναν οι Μέγερι, Γκαλίτσιος, Μήτρογλου, Νίκος Παπαδόπουλος, Μοϊσές (η συμμετοχή του είναι εξαιρετικά αμφίβολη για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό) και Πάντελιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου