Γύρισε το πόδι του ο Μαυροκεφαλίδης
Αποστολή στο Μπάμπεργκ: Παναγιώτης Γκαραγκάνης

RedPlanet.gr - Η προπόνηση του Ολυμπιακού στο Μπάμπεργκ (1)
Ανέβηκε από redplanetgr
Ένα απρόοπτο είχε η προπόνηση του Ολυμπιακού μία ημέρα πριν από το παιχνίδι με την Μπάμπεργκ στη Γερμανία για τη δεύτερη αγωνιστική της Euroleague, καθώς γύρισε το δεξί πόδι του Λουκά Μαυροκεφαλίδη προς το τέλος του προγράμματος, το οποίο διήρκεσε 1 ώρα και 40 λεπτά. Σε μία ανύποπτη φάση, ο Έλληνας άσος πάτησε πάνω σε πόδι αντιπάλου του, με αποτέλεσμα να προκύψει η ζημιά και πλέον είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση.

RedPlanet.gr - Η προπόνηση του Ολυμπιακού στο Μπάμπεργκ (1)
Ανέβηκε από redplanetgr
Ο Μαυροκεφαλίδης αποχώρησε υποβασταζόμενος για τα αποδυτήρια (τοποθετήθηκε πάγος από το ιατρικό τιμ στο δεξί πόδι του "Λου") και πλέον το ιατρικό προσωπικό θα ξεκινήσει ένα αγώνα δρόμου μαζί με τον παίκτη, ούτως ώστε να μπορέσει να δώσει το "παρών". Όλα θα ξεκαθαρίσουν την Τετάρτη (27/10) και η ευχή είναι να πρόκειται για επιπόλαιο τραυματισμό και όχι κάτι σοβαρό. Στη φετινή ομάδα δεν περισσεύει κανένας και ειδικά ο "Μαύρο" έχει αναβαθμισμένο ρόλο και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς τον πιστεύει πάρα πολύ.

Από εκεί και πέρα, στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού είναι έτοιμοι για το ματς με τους Γερμανούς, όλοι γνωρίζουν ότι ο περσινός φιναλίστ της διοργάνωσης είναι το φαβορί της αναμέτρησης και το "2 στα 2" θα έρθει, εφόσον οι Πειραιώτες παίξουν βάσει των πραγματικών τους δυνατοτήτων.