ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Με πολλές αλλαγές για την πρόκριση


Με πολλές αλλαγές για την πρόκριση

Η ΑΕΚ θα αναμετρηθεί με τον Πανθρακικό (16:00 Live Sportaction) για το Κύπελλο Ελλάδος στην Κομοτηνή με την ψυχολογία των «κιτρινόμαυρων» να είναι στα ύψη μετά την νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.Ο Μανόλο Χιμένεθ τόνισε στους παίκτες του… «Πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι όπως το ντέρμπι, να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί. Νικήστε για να προχωρήσουμε στο Κύπελλο, να φτάσουμε στα προημιτελικά, στον ημιτελικό, στον τελικό».

Ο Ισπανός θα παρατάξει τον Σάχα κάτω από τα γκολποστ με αμυντικό δίδυμο τους Δέλλα και Νασούτι αριστερά τον Νταντόμο και δεξιά τον Αργυρίου. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Μάκος και Γκέντσογλου. Δεξιά θα παίξει ο Λεονάρντο, αριστερά ο Έντερ, σε ελεύθερο ρόλο ο Γκερέιρο και μοναδικός προωθημένος ο Μπλάνκο, με την παράταξη των «κιτρινόμαυρων» να είναι το 4-2-3-1.

Ο Χιμένεθ δεν πήρε στην αποστολή τους τραυματίες Σκόκο, Μπερνς, Γιάχιτς και Γεωργέα ενώ ανέτοιμοι κρίθηκαν οι Ντιοπ, Μανωλάς, Λυμπερόπουλος και Πατσατζόγλου ενώ ο Κρίστιαν Νασούτι αντιμετώπισε ένα οικογενειακό πρόβλημα και θα ενσωματωθεί στην αποστολή πριν τον αγώνα.

Οι 19 παίκτες που έχει στη διάθεσή του ο Μανόλο Χιμένεθ είναι οι: Σάχα, Αραμπατζής, Καφές, Νασούτι, Δέλλας, Γκερέιρο, Λεονάρντο, Τζιμπούρ, Νταντόμο, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Μπλάνκο, Λαγός, Έντερ, Νικόλτσης, Καλαμιώτης, Γκέντσογλου, Φροξυλιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου