ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Προορίζεται για βασικός ο Χολέμπας στο φιλικό με τη Ρωσία

Προορίζεται για βασικός ο Χολέμπας στο φιλικό με τη Ρωσία

9/11/2011 

Με… «ερυθρόλευκη» άμυνα σκοπεύει να παρατάξει την Εθνική μας στο Καραϊσκάκη ο Φερνάντο Σάντος
ΧΟΛΕΜΠΑΣ ΣΑΝΤΟΣΕνδεκάδα με τον Χολέμπας στην αριστερή πτέρυγα, τον Τοροσίδη δεξιά και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο στο κέντρο της άμυνας σχεδιάζει να παρατάξει ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Φερνάντο Σάντος στο φιλικό με τη Ρωσία, το οποίο θα γίνει στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Τουλάχιστον αυτό άφησε να φανεί στην τελευταία προπόνηση.
Στο σχήμα των «βασικών» ο Πορτογάλος προπονητής χρησιμοποίησε τον Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Τοροσίδη, Χολέμπας, Παπασταθόπουλο και Α. Παπαδόπουλο. Στα χαφ ξεκίνησε τους Κατσουράνη, Φωτάκη και Καραγκούνη. Στην επίθεση αριστερά ήταν ο Σαμαράς, δεξιά ο Σαλπιγγίδης και στην κορυφή ο Γκέκας.
Στην άλλη ομάδα αγωνίστηκαν οι Χαλκιάς, Μανιάτης, Γιαννούλης, Μάκος, Μαλεζάς, Θεοδωρίδης, Τζιόλης, Χαριστέας, Λυμπερόπουλος, Κονέ και Μήτρογλου.
Οι διεθνείς ξεκίνησαν την προπόνηση με τρέξιμο και στην συνέχεια έκαναν ασκήσεις για την κυκλοφορία της μπάλας. Δούλεψαν αρκετά στον τομέα της τακτικής και της επιθετικής ανάπτυξης και στο δίτερμα που έγινε σε όλο το γήπεδο ο Σάντος έκανε αρκετές παρατηρήσεις αφού ήθελε το παιχνίδι της Εθνικής να ξεκινά από τις πτέρυγες.

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου