ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Η αλητεία του Παλοτάι

Σαν σήμερα πριν 37 χρόνια, ο Κάρολι Παλοτάι "έσφαξε" τον Ολυμπιακό στη ρεβάνς με την Άντερλεχτ για το Κύπελλο Πρωταθλητριών και ενώ προηγουμένως ο Θρύλος είχε πάρει επική πρόκριση επί της Σέλτικ.

Η αλητεία του Παλοτάι

"Σφαγή" στο γόνατο

 6/11/2011

Η αλητεία του Παλοτάι

Όλα ήταν εναντίον των Πειραιωτών... Είχαν χάσει με 5-1 στο πρώτο ματς στις Βρυξέλλες και η ρεβάνς γινόταν στην Πάτρα, καθώς υπήρχε τιμωρία από την UEFA για επεισόδια στο ματς με τους Σκωτσέζους στο Φάληρο. Εντέλει, ήρθε και το "κοράκι" να αποτελειώσει τον Ολυμπιακό, που έπρεπε να περάσει με την εμφάνιση που έκανε. Ήταν σε εντεταλμένη υπηρεσία, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Βραδιά ντροπής για την ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου...

Το 3-0 διαμορφώθηκε με χατ τρικ του Μάικ Γαλάκου και ο Θρύλος ήθελε ένα γκολ ακόμα για να περάσει. Αποκορύφωμα της σφαγιαστικής του διαιτησίας ήταν η φάση στο 21', όταν δεν δόθηκε πέναλτι στον Μπάμπη Σταυρόπουλο από τον Μπροντς, με τον Παλοτάι να υποδεικνύει... έμμεσο φάουλ και ενώ η παράβαση έγινε πολύ μέσα! Ήταν μόνο αυτά; Όχι, αλλά καλύτερα να δείτε το βίντεο και να πειστείτε. Εμετός...

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:


Ολυμπιακός
(Λάκης Πετρόπουλος): Κελεσίδης, Κυράστας, Λιόλιος, Σιώκος, Γκλέζος, Περσίδης, Δαβουρλής, Βιέρα, Γαλάκος, Καραβίτης (58' Δεληκάρης), Σταυρόπουλος.
Άντερλεχτ (Ούρμπεν Μπραμς): Ρόιτερ, Μπινστ, Μπροντς, Βαν ντερ Νταλ, Τάισεν, Βερέγεν, Ντοκς, Βαν Χιμστ, Βαν ντερ Ελστ, Κουκ (65' Λαντίνσκι), Ρένσενμπρινκ.


www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου