Όταν ο καλύτερός σου παίκτης βρίσκεται σε προχωρημένη ηλικία και το πολύ να έχει ακόμα ένα χρόνο μπροστά του, τότε λογικό είναι να κοιτάζεις την καλύτερη δυνατή διάδοχη κατάσταση και μάλιστα όσο πιο σύντομα γίνεται.

Ο Ολυμπιακός τσεκάρει διάφορες περιπτώσεις προκειμένου να θωρακίσει τη μεσαία του γραμμή, όταν ο "Κάνιο" πει το "αντίο" και ο "Πρωταθλητής" αναφέρει τρεις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι βρίσκονται στη λίστα του Ολυμπιακού και θα γίνει σκάουτινγκ, ούτως ώστε να υπάρξει η καλύτερη δυνατή ανάλυση όλων των δεδομένων και να γίνει η πιο σωστή επιλογή, όταν έρθει η ώρα.

Η διοίκηση έχει κάνει κάποιες πρώτες επαφές με διάφορους μάνατζερ και οι παίκτες στους οποίους αναφερόμαστε, είναι οι Ντιέγκο Βαλέρι και Ματίας Φρίτσλερ της Λανούς, αλλά και ο Αουγκούστο Φερνάντες της Βελέζ.

Αναφορικά με τον πρώτο, είναι 25 ετών και έχει παίξει ξανά στην Ευρώπη. Πριν δυο χρόνια στην Πόρτο και μετέπειτα για έξι μήνες στην Αλμερία. Από εκεί και πέρα, γύρισε στην πατρίδα και τη Λανούς, η οποία είναι η ομάδα της καρδιάς του.



Επιπλέον, εκεί παίζει και ο Ματίας Λιονέλ Φρίτσλερ (25άρης και αυτός), ο οποίος πέρυσι έπαιξε στην Έρκουλες, αλλά έφυγε μετά τον υποβιβασμό της. Δεν κατάφερε να τον διατηρήσει στις τάξεις της και λογικό ήταν να βρει νέα "στέγη".



Τέλος, έχουμε τον Αουγκούστο Ματίας Φερνάντες, μέλος της σούπερ Βελέζ Σάρσφιλντ, ο οποίος είναι στην ίδια ηλικία με τους άλλους δυο. Τη σεζόν 2009/10 έπαιξε με την φανέλα της Σεντ Ετιέν, κυρίως είναι εξτρέμ παρά επιτελικός χαφ, όμως πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση.



Για όσους αναρωτιούνται για το πως προκύπτουν αυτά τα ονόματα και αν είναι στο πλαίσιο της ακατάσχετης ονοματολογίας, θα πρέπει να πούμε ότι προτείνονται συνεχώς ονόματα και κάποιοι ξεχωρίζουν. Το ότι τους παρακολουθεί ο Ολυμπιακός, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα τους πάρει, όμως ενδιαφέρουν και οφείλουμε να το καταγράψουμε. Οι άνθρωποι της ομάδας θα κάνουν το καλύτερο δυνατό, ώστε να παραμείνει ο Θρύλος σε υψηλό επίπεδο και πάντα ένα... κλικ πάνω από τους υπολοίπους.