ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Αχ, Κωστάκη (μας) με τις (πράσινες) διακρίσεις σου! (videos!)

Αχ, Κωστάκη (μας) με τις (πράσινες) διακρίσεις σου! (videos!)

7/11/2011 
ΧΑΛΚΙΑΣΕίδατε χθες τον Κώστα Χαλκιά; κατέβασε ρολά στην Τρίπολη και κατάφερε έτσι ώστε ο ΠΑΟΚ να χάσει μόνο με 1-0. Η υπερένταση στις προσπάθειες του και οι επεμβάσεις του, του δίνουν τον τίτλο του MVP και αν τον έβλεπε κανείς για πρώτη φορά, μπορεί και να νόμιζε ότι αποτελεί ένα…μέγιστο μέγεθος τερματοφύλακα!
Μια εβδομάδα νωρίτερα, στο «φιλικό» της Τούμπας, ο Κωστάκης μας έδειξε τη…χρόνια ευαισθησία του όταν βλέπει το.. πράσινο του Παναθηναϊκού! Ως δια μαγείας, τον πιάνουν κάτι… ακαμψίες και ταυτόχρονα καταγράφεται ένα εντυπωσιακά σταθερό ποσοστό επιτυχίας των παικτών του τριφυλλιού, απέναντί του! Ότι πάει «μέσα» στην εστία του Χαλκιά… «γράφει»!
Αφήστε δε το άλλο: Ο Χαλκιάς, που οπαδοί του ΠΑΟΚ του ζήτησαν, μετά το «παρεΐστικο ματσάκι» ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό που έληξε με σκορ 1-3, να φύγει με το πούλμαν των “πρασίνων”, πέφτει με…χρονοκαθυστέρηση, όταν δέχεται σουτ από παίκτη που φορά τη φανέλα που σχεδόν τον …παραλύει.
Δείτε πραγματικά τις αντιδράσεις του στα γκολ του Κλέιτον (είναι στη γωνία που φυλάει ο αθεόφοβος!), του Κουίνσι (πέφτει στο…2ο ριπλέι) και του Λέτο (εκεί πρέπει να τον έπιασε ένα ανεξήγητο λουμπάγκο, γιατί σταμάτησε απότομα να σκύβει)



Δείτε εδώ τον Χαλκιά στο χθεσινό παιχνίδι με τον Αστέρα…γυρίσματα, επεμβάσεις, έξοδοι…μυστήρια πράγματα βρε παιδί μου…πολύ μυστήρια….αυτή η φανέλα του ΠΑΟ κάτι του κάνει του παιδιού…

www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου