Το ποιόν του Αργύρη Σαλιαρέλη δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε εμείς, διότι τα... έργα του μιλάνε από μόνα τους. Το τελευταίο όμως με την επίθεση στον Βαγγέλη Μαρινάκη, πάει πάρα πολύ και καλό θα είναι να μαζευτεί ο κύριος αυτός πριν να είναι αργά.

Μιλώντας σε ιστοσελίδα πολιτικού -κατά κύριο λόγο -περιεχομένου, ο "βασιλιάς των ρουμπινιών" που παραλίγο να καταστρέψει τον Ολυμπιακό και να τον κάνει πράσινο παράρτημα με τα "εγκλήματά" του, καταφέρθηκε εναντίον του Βαγγέλη Μαρινάκη και είπε μάλιστα πως εκείνος κρύβεται πίσω από τα εμπόδια προς τον Βασίλη Ξενιάδη!

Πρέπει να παίρνει ληγμένα, δεν εξηγείται διαφορετικά... Είπε και άλλα ωραία, αναφέρθηκε στα στημένα, αφήνοντας υπόνοιες για τον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο και γενικά ο άνθρωπος προκάλεσε εμετό με τα λεγόμενά του! Ένα παραλήρημα άνευ προηγουμένου.

Το καλύτερο  το κράτησε για το τέλος, λέγοντας πως σε λίγο καιρό το όνομά του θα εμπλακεί ξανά με τα διοικητικά του Ολυμπιακού!

Ποιος τα είπε όλα αυτά; Ο άνθρωπος που ακόμα ψάχνει το... πορτοφόλι, που είχε φεσώσει όποιον μιλάει ελληνικά και που κάποτε σε αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Ολυμπιακός πήγε να το παίξει large και να πληρώσει τα σουβλάκια των φίλων του Ολυμπιακού σε μαγαζί της πόλης, βγάζοντας από την τσέπη μια... επιταγή!!! Η απάντηση; "Άστα πρόεδρε, δικά μας...".

www.thrylos.gr/p