ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Έντονη δυσαρέσκεια για την μετάδοση

Έντονη δυσαρέσκεια για την μετάδοση

Στον Ολυμπιακό εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκεια τους για την μετάδοση του αγώνα, Δράμα - Ολυμπιακός (0-0), από το συνδρομητικό κανάλι. Σκέψεις ακόμη και να χαλάσουν την συμφωνία τους με την Νοva, αν συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο.
Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, Δόξα Δράμας - Ολυμπιακός (0-0), από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκεια τους για την μετάδοση του αγώνα από το συνδρομητικό κανάλι. Την χαρακτήρισαν απαράδεκτη και θεωρούν πως ο δημοσιογράφος δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.
Από τον Ολυμπιακό, μάλιστα, επισημαίνουν πως στην μετάδοση δεν τονίστηκαν τα δύο οφσάιντ τα οποία δόθηκαν λανθασμένα από τον διαιτητή εις βάρος των ερυθρολεύκων, ενώ θεωρούν πως η συμπεριφορά του συγκεκριμένου δημοσιογράφου απέναντι στους ερυθρολεύκους δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε.

Παράλληλα, είναι έξαλλοι γενικότερα με την μετάδοση της αναμέτρησης, καθώς ο σκηνοθέτης δεν τόνισε με ριπλέιι τις λανθασμένες αποφάσεις του διαιτητή, εις βάρος του Ολυμπιακού και επισημαίνουν πως αν το συνδρομητικό κανάλι συνεχίσει να αντιμετωπίζει με τέτοιο τρόπο τους ερυθρόλευκους, τότε η  πειραϊκή  ΠΑΕ είναι έτοιμη ακόμη και να "χαλάσει" τη συμφωνία που έχει με την NOVA, από την οποία έχει πολλά παράπονα.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου