ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Νέο σοκ με ναρκωτικά για Φέρντιναντ

Νέο σοκ με ναρκωτικά για Φέρντιναντ

8/01/2012
Νέο σοκ με ναρκωτικά για Φέρντιναντ
Oύτε μία, ούτε δύο αλλά 29 σακούλες με ινδική κάνναβη βρήκε η αστυνομία στο εστιατόριο που διατηρεί στο Mάντσεστερ ο Ρίο Φέρντιναντ! Η επιδρομή της αστυνομίας έγινε ύστερα από καταγγελία, την ώρα που μέσα ήταν θαμώνες!

Ο αμυντικός της Γιουνάιτεντ έχει ένα ιταλικό εστιατόριο στην πόλη του που ονομάζεται Rosso και το απόγευμα της Παρασκευής έκανε επιδρομή η αστυνομία με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους, την ώρα που ήταν γεμάτο από θαμώνες.

Μέσα σε ένα ντουλάπι βρέθηκαν τα ναρκωτικά και πλέον η αστυνομία αναζητεί έναν σεφ που εργαζόταν στο εστιατόριο του Φέρντιναντ, ενώ διεξάγει και έρευνα για να διαπιστώσει εάν γινόταν αγοραπωλησίες ναρκωτικών εντός του καταστήματος.

Δεν υπάρχει μέχρι τώρα ένδειξη ότι ο άσος της Γιουνάιτεντ είχε καμία σχέση με το περιστατικό, αλλά όπως και να έχει ντροπιάζει τον Φέρντιναντ, ο οποίος επένδυσε πολλά χρήματα για να κάνει το εστιατόριο, στο οποίο μεταξύ άλλων συχνάζουν ο Μπέκαμ, ο Ρούνεϊ και το μοντέλο Ελι Μακφέρσον.

Το πρώτο πλήγμα για το εστιατόριο το δέχτηκε πριν από λίγο καιρό όταν η επιθεώρηση υγείας το βαθμολόγησε με 3/5 που κάθε άλλο παρά ικανοποιητική επίδοση είναι για ένα εστιατόριο πολυτελείας.

Είναι η δεύτερη φορά που ο Φέρντιναντ μπλέκεται σε υποθέσεις ναρκωτικών, καθώς το 2003 είχε βρεθεί θετικός σε έλεγχο και τιμωρήθηκε σε ποινή 8 μηνών και 50.000 λίρες πρόστιμο.
www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου