ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Έχει χάσει το χαμόγελό του ο Ρονάλντο

Έχει χάσει το χαμόγελό του ο Ρονάλντο

9/01/2012
Έχει χάσει το χαμόγελό του ο Ρονάλντο (Gettyimages/Idealimages)
Η ήττα στο clasico από την Μπαρτσελόνα και η κριτική που του ασκήθηκε από τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης είναι οι λόγοι που ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θέλησε να πανηγυρίσει όπως συνήθως το γκολ που πέτυχε απέναντι στη Γρανάδα.

Όπως γράφει η ισπανική εφημερίδα «AS», η συμπεριφορά του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού έχει αλλάξει και έχει χάσει το χαμόγελό του στις προπονήσεις της «βασίλισσας». Ο διεθνής παίκτης σκόραρε και, όταν ο Χαμίτ Αλντιντόπ πήγε να τον αγκαλιάσει, εκείνος έσκυψε το κεφάλι και επέστρεψε να πάει στο κέντρο του γηπέδου.

«Ο Ρονάλντο είναι άνθρωπος, δεν είναι ρομπότ. Εκείνη την μέρα (στο ντέρμπι) έφυγε από το γήπεδο, έχοντας δύο πράγματα στο μυαλό του: την ήττα από την Μπαρτσελόνα και την κριτική από τους οπαδούς της ομάδας. Αυτό, όμως, δεν ήταν ο παίκτης που σκόραρε στον τελικό του Κυπέλλου στη Βαλένθια; Εκείνος δεν σκόραρε στο Σούπερ Καπ και είχε ακόμη μία ευκαιρία να σκοράρει σε εκείνο το ματς;», λέγεται από το περιβάλλον του 26χρονου παίκτη.

Άλλωστε, ο «CR7» έχει εξαιρετικά στατιστικά στοιχεία στη Ρεάλ Μαδρίτης, αφού έχει πετύχει 112 γκολ σε 114 ματς. Στο «Ολντ Τράφοντ» οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φωνάζουν ακόμα το όνομά του και το θεωρεί ιδιαίτερα κολακευτικό, ενώ στο Μπερναμπέου δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Την ίδια ώρα, από την ομάδα ειπώθηκε: «Είναι ιδιαίτερα απαιτητικός από τον εαυτό του και είναι απίστευτα τελειομανής. Σύντομα, όμως, θα πανηγυρίσει τα γκολ του».

www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου